anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa adresez o intrebare pentru crescatorii de caini din Romania, daca este vreunul.Cam la cat ajunge un pui de American Pit Bull? La ce varsta se poate dresa si cum trebuie ingrijit? MUltumesc.

Răspuns Câştigător
| PiTbuLuL a răspuns:

Sall pai depinde un functie de ce parinti o avut daca vrei un pitbul mai masiv trebuie sa scoti mai mult din buzunar. Dresajul va incepe doar la varsta de 6 luni pana atunci cainele nu va sti decat sa se joace.Nu are nevoie nevoie de multa ingrijire in perioada de creste iti recomand sa-l hranesti bine daca nu vrei sa mergi cu un pitbul din piele si os cand va fi mare.Stiu multe lucruri despre pentru ca am 2 pitbuli americani terrieri si un rottweiler talie mare deci is cam obisnuit cu caini daca mai ai nevoie de ajutor sa imi ca te ajut cu placerewinking.

4 răspunsuri:
| Cosminovici18 a răspuns:

Salut! Pretul nu este unul general depinde de cine vinde pot fi si mai scumpi si mai ieftini!
Ingrijire-> Acest caine nu necesita o ingrijire speciala. parul mort va fi indepartat din cand in cand cu o manusa de cauciuc. Trebuie avut in vedere sa nu manance mult in perioada de crestere si sa aiba mese fixe, pentru ca are o predispozitie catre obeziate.
Dresaj-> Are obligatorie nevoie de dresaj de la o varsta cat mai mica. Trebuie invatat sa nu traga in lesa de mic, pentr a nu avea probleme cand va fi mare si va avea o forta foarte mare si va fi greu de stapanit. Este un caine inteligent, agil care intelege foarte repede ce i se cere. Dresat de mic poate acumula foarte multe infomatii si vor obtine rezultate deosebite. Nu trebuie antrenat pentru atac pentru ca un caracter agresiv innascut.

| CherNadya a răspuns (pentru Cosminovici18):

Multumesc,dar un pret asa....cam cat ar fi, macar o idee sa stiu!

| Cosminovici18 a răspuns (pentru CherNadya):

100, 150, 200 euro cam asta ar fi pretul

| KINGPDA a răspuns:

Ok, deci pretul unui pitbull este de la 100 euro pana la 500 la cei din parinti campioni.
Pe urma prederesajul adica disciplina se impune pitbullui de la 8 saptamani, sunt povesti ca 6 luni si vai de aia, inseaman ca pitbuli lor ii musca si pe ei, pitbullul este un caine inteligent dar trebuie sa il dresezi in fiecare zi sa ii arati noutati si sa le repeti pe cele vechi cu mancare si laude.
Pitbull, inaltime 45-56 cm ce este peste sau sub este corcitura garantat. greutate 25-30 kg ce este peste sau sub corcitura sau nu este sanatos poate da si in diabet.