| FantomaTurcoaz a întrebat:

eu am un hamster rasa roborovski, aproximativ de un an.Cand era mai mic alerga pana sal prind si nu prea statea dar nu l-am mai prins de mult si azi cand l-am maingaiat a stat mai cuminte si a scos niste sunete, ceea ce pana acum nu am imi facut. E normal? E bonav cumva?

7 răspunsuri:
| TrendyHedgehog a răspuns:

Pai hamsterii traiesc in jur de 2-3 ani (al meu a trait 4 ani) dar daca sta in curent poate sa raceasca. Uita-te la fundul lui si vezi daca are talas imbibat in urina acolo. Daca are du-te cu el de urgenta la un medic veterinar si el o sa ii faca un vaccin dar daca nu are incearca sa ii asezi cusca intr-un loc ferit de curent si pana se face mai bine ia un borcan(gol) si umple-l cu apa calda ca daca ii este frig se va aseza langa borcan. Sper ca ti-am fost de ajutor si sper ca hamsterul sa se faca bine.

| CenturyChild a răspuns:

Depinde ce sunet a scos. Daca era un sunet "electric" un soi de chitait atunci inseamna ca nu i-a placut ceva sau ca il durea ceva si l-ai atins acolo sau pur si simplu vroia sa fie lasat in pace. Au si hamsterii zilele lor proaste laughing

| AleXandrUavfc a răspuns:

Cred ca a mai crescut... daca nu, incearca sa il mai urmaresti daca mai face asa sad

| CelMaiBlogger a răspuns:

Banuiesc ca este din cauza varstei.Nu am avut niciodata un hamster, desi mi-am dorit enorm.

| FantomaTurcoaz explică:

Puteti sa nu mai raspundeti ca oricum nu cnteaza, a murit crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite si eu mi-am luat chiar azi doi hamsteri, cu toate ca mai am unu la prietena mea, dar ala e mai mare si sa stii ca de multe ori mi-a facut sunetul ala de care zici tu... e pur si simplu speriat! du-te mai usor spre elhappy astia care ii am acum sunt jucausi aman2 si vin spre mine sa miroasa si ma inteleg bine cu ei... cred ca trebuie sa te vada mai deshappy

| Sharpey a răspuns:

Stiu ca suna un pic cam ciudat, dar dul la un doctor bun si specializat.Si hamsterii nu cred ca traiesc cam mult de 2-3 ani cu toate ca zici ca are aproximativ de un an.Si daca e data viitoare stiu ca va fi greu, dar ia-ti o pisicuta sau un catelus mai rezistent ca rasa.Nu stiu cum ti s-a parut raspunsul meu fa cum crezi in legatura cu fundita...