| curiozitatea a întrebat:

Buna TPU... Iubitori de animalehappy. Pentru ca intrebarea mea este adresata doar pentru oamenii cu sufletbig grin
Intrebarea mea estebig grin Cine s-a uitat aseara pe Antena3? Ati vazut ce parere au despre noi restul tarilor pentru ca ne comportam intr-un mod Foarte necivilizat cu caini de pe strada. Ii eutanasiaza! Cititi va rog si intrebarea mea anterioara.si in caz ca nu ati vazut ce a fost aseara la Tv
merita sa faceti tot efortul de a vedea din nou pe internet si la un moment dat au aratat la Tv tot acolo niste poze cu catei chinuiti nu am putut dormii toata noaptea sus scria Imagini socante ceva de genu.adica ne avertizau.si la un moment dat au spus ca deja imaginile sunt prea tulburatoare nu sunt de dat la Tv asa ca au oprit filmuletul cu pozesad
Astept paarerea voastabig grinParerea mea este claraoh go on
Si inca ceva...Eu ii invinuiesc pe cei din parmalent pentru ca tara se duce de rapa.problema cu animalele este cea mai dureroasa pentru noi iubitorii de animale apoi criza si toate catastrofele romaniei...Toata U. E ne critica pentru ca avem pe drumuri resturi de animale calcate de masini fara pic de mila.Noi romanii suntem asa de nepasatori si de nesimtiti pentru ca in aceasta tara degeaba esti bun la suflet daca esti platit pentru tot efortul depus cu aceiasi suma de bani cu care cumperi si o sticla de apa minerala, o paine.Platesti cate putin din restante si asta este!oh go on.
Trebuie sa facem ceva
Mentionez ca nu am varsta necesara sa pot lansa o campanie sau ceva de genul dar totusi vreau sa schimb ceva!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu am varsta necesara sa pot face asa ceva si mi-e ciuda ca nu pot actiona, sunt prea mica ( 12 ani ) ca sa pot sa protestez intr-un fel. Chestia e ca nu exista fonduri, nu exista pentru ca oamenilor le e cu zgarcenia sa puna si ei doi lei intr-o cutie, ca sa se poata construi un adapost de animale! POate ca daca ar exista asa ceva, nu am mai avea de a face cu eutanasierea cainilor, care dupa ce ca este un act de cruzime, este ceva stupid si fara rost in majoritatea cazurilor. Pentru noi, iubitorii de animale, este jenant sa vedem asa ceva pentru ca avem acel sentiment de vinovatie ca nu putem face nimic cryingcel putin eu! De ce nu vine un om sa se angajeze in folosul ajutarii unor biete animale? DE ce lovim un animal cand putem sa-l ajutam? DE ce ne plangem cand ne musca un caine? Pentru ca nu sunte in stare sa ne imprietenim cu o fiinta! E adevarat ca mare parte din vina o poarta parlamentul si am sa-ti zic si de ce : noi, iubitorii de animale, punem/strangem/ne chiunim sa adunam bani pentru a infiinta macar o asociatie sau o echipa care sa opreasca cruzimile de pe strada, sau un adapost pentru caini. Toti banii pe care ii punem insa nu ajung unde trebuie, ci pe la magazine si pe la salarii profitand de slabiciunea noastra pentru animalele sarmane si luand banii pe care noi ii depunem in alte scopuri. Degeaba esti bun la suflet ca nimini nu te ia in seama, toata lumea te incadreaza in categoria de < ciudati >, si ne prezinta ca niste obsedati. Si daca ne gandim, e chiar frumoasa o obsesie pentru animale, mai bine decat un viciu fata de alcool sau droguri. Sa fii milostiv aici nu conteaza deloc, si nu ma refer la bani ca eu n-am nevoie, fac asta din placere; dar sa fii platit cu aceeasi suma de bani cu care cumperi o paine ( cum ai zis si u ) este penibil. Noi incercam sa ajutam animalele si tot noi cedem de prosti in fata U.E, ca noi nu facem nimic. CEi care se dau mari aparatori ai animalelor, practic nu fac nimic, iar noua, care ne pasa de soarta unor fiinte, nu ne ofera nimeni posibilitati sa actionam in vreun fel. Eu nu inteleg ce e atat de greu sa pui 1 leu intr-o cutie de fonduri, sau sa adopti un caine de pe strada. DE ce sa ti-l cumperi? Ca doar nu e mai bun / sanatos. Pe catelusa mea din prezent tot pe strada am gasit-o, si acum s-a facut o adevarata < doamna > big grin Sunt mandra de ea si insusi aceasta catelusa este dovada ca si animalele de pe strada pot fi < de rasa > si faptul ca animalele vagaboante daruiesc mai multa iubire decat cele din magazine deoarece duc lipsa de ea. Ai mai atacat si problema masinilor. Aici nu e vorba de drumuri, ci de viteza, de inconstienta noastra. IN loc sa incercam sa ocolim un animal mai bine dam peste el, ca doar ne grabim nu? Pentru mine asta vine ca o sfidare MARE DE TOT! Pentru ca eu nu accept asa ceva, e ca si cum mi-ar jigni cineva familia. Am un clip foarte socant in care chinezii chinuie fara niciun rost animale ( caini si pisici ) Momentan nu mi-l amintesc, dar e ceva cu o petitie. Cauta pe net < Chinezii omoara animale > si gasesti! Mai e si faza asta cu petitile, ca tot am adus vorba. Putem semna zeci si sute si mii de petitii, ca nimeni nu face nimic! Nici macar politia animalelor, lumea face ce o taie capu'! Eu am inceput sa plang la clipul ala si il recomand doar celor tari de inima. CEi care iubesc animalele, ar putea fi un soc foarte puternic, asa ca nu va uitati! Inca ceva mai am de spus pentru toti cei care chinuie animalele : bv voua, ne-ati uimit! NU am crezut ca exista prosti si handicapati asa ca voi ...sunt dovada vie, duceti-va la psihiatru oh go on Penibil tongue Chiar nu va dati seama ca nu mai sunteti oameni? In fine e mentalitatea voastra stricata! Atat am avut de spus. Si sper sa se faca ceva pentru bietele animale, pana in ziua cand vom putea si noi sa actionam in vreun fel! Te sprijin, sa stii si daca ia vreo problema : mesaj TPUwinking

2 răspunsuri:
| DoarOana a răspuns:

Buna curiozitatea,
Sa incepi tu singura o campanie nu e o idee asa buna, doar daca ai multi prieteni care te pot sustine si care iti fac campania cunoscuta. Poti sa te alaturi campaniilor.
Eu nu am vazut stirile de pe Antena 1 si nici nu ma tine sufletul sa ma uit la imaginile socante care includ orice tratare necorespunzatoare a animalelor. De schimbat nu prea putem schimba ceva doar daca ne alaturam si noi campaniilor cu o semnatura sau mergem la miting. De exemplu, acum cateva zile a fost un miting impotriva eutanasierii animalelor si din cate am inteles acea lege s-a anulat.
Pa, pa