Acesta este un papagal foarte inteligent. Are nevoie de pana la o saptamana sa se obisnuiasca cu tine si cu noua lui casa. Stie sigur ca respectiva bara este sigura, nu se misca sau nu ii ofera dureri la picioruse. In timp, el va experimenta si alte pozitii in care sa stea peste zi, insa va avea mereu un loc preferat unde va sta in majoritatea timpului si va si dormi acolo.
Stai linistit, ca daca ii este sete va bea si apa (este o specie inteligenta). Ai grija sa ii schimbi apa in fiecare zi.
Se normal ca fecalele lui sa difere acum fata de cele pe care le-a facut in zilele imediat urmatoare achizitiei. Acest lucru se datoreaza stresului si fricii pe care o are orice pasare la inceput. Trebuie sa ii acorzi atentie zilnic, sa vorbesti cu el sa ii demonstrezi ca nu are de ce sa ii fie frica de tine. La fel de important este ca papagalul sa invete sa manance legume crude si sa faca zboruri zilnice, insa despre asta pot sa iti spun cu alta ocazie. Cred ca aiti aju
El acum se obisnuieste cu colivia si cu imprejurimile si e posibil sa fie stresat si sa nu se miste prea mult, cred ca o sa se linisteasca dupa ce se obisnuieste
Cred ca ii place foarte mult bara si se joaca cu ia adica se invirte
2.cred ca are stres ca se teme de tine altceva nu stiu.