| tyasketch a întrebat:

Buna TPU.sunt disperata. Mama mea traieste pa baza unor principii fixe. Eu imi doresc din toata inima un caine care sta la usa noastra si il hranim zilnic. toata familia este atasata de el inclusiv ea dar cand vine vorba de adoptie nici nu incape vorba se crizeaza de parca i-ai dat cu ceva in cap. Oricum stiti vreo modalitate de a-i intra pe sub piele unei femeii extrem de capoase care nu renunta in ruptul capului la princiipiile ei?(tin sa mentionez ca sunt copilul perfect:ne intelegem foarte bine, invat bine, fac totul bine insa cand vine vorba de asa ceva parca ia foc)

3 răspunsuri:
| ღNameღ a răspuns:

.De la varsta de 5 ani adun cainii de pe strada si ii aduc acasa. Tata si mama ma lasa. Daca vad ca ma atasez de unul il pastreaza.Dar faza e ca ma mai plictesesc si eu de ei si ii dau la cunoscuti.Eu spun asa: Arata-i mamei tale ca poti avea grija de el.Intreb-o de ce nu vrea.Cred ca o sa spunatonguet ca face caca Iar tu spune-i big grinar daca ma lasi 1 saptamana cu el sa iti arat ca o sa fie luna si bec casa?
poate zice:clar nu
tu spune-i: Dar nici de ziua measad

| KiaraHoney a răspuns:

Nici mama nu a vrut caine si contrar celor spuse mai sus,m-a lasat pentru ca si-a dat seama cat de fericita ma face cainele acela,iar acum in prezent, cainele meu dansator, luat direct din strada traieste de 4 ani la noi.E adevarat, unora nu le plac cainii sau au alergie.Mama ta probabil ca, crede ca e o responsabilitate mult prea mare pentru tine, probabil ca nu vei avea tu grija de el si v-a cadea ca o povara pe mainile ei.Problemele de igiena se rezolva cu ajutorul baii si vizitei la veterinar.E lucru mare sa adopti un caine din strada.Toti cainii imi sunt dragi, toti au un suflet, toti merita o casa si mai ales o sansa.

| Ianys a răspuns:

Tya. mama ta, are dreptate. Trecand peste faptul ca un caine tinut in casa, sau chiar si numai la usa, genereaza probleme de igiena, te rog sa tii cont ca animalele, (cu exceoptia celor "de casa"), trebuie sa traiasca in libertate. Inteleg ca esti foarte atasata de acest caine, de aceea, sfatul meu, este sa soliciti ajutorul prietenilor tai, si sa construiti o cusca, intr-un loc mai ferit, pentru catel. Acolo. il vei putea vizita si hrani, fara restrictii, iar el va fi ptietenul tau. intotdeauna.