| Tymcat a întrebat:

Buna TPU.Sunt un baiat de 14 ani si imi doresc foarte mult un iepuras! Am avut un pestisor dar mi-a murit de batranete.inca si acum plang cand imi amintesc.asa ca sa trecem mai repede peste.Si m-am gandit.cam ce am nevoie pentru un iepuras, pot sa il tin la bloc/pe balcon, face mizerie multa, se transmit boli de la ea? La pisici am auzit ca blana iti intra in gat si mai stiu eu ce. e valabil si aici?
Oricum. dati-mi cat mai multe detalii posibile pentru ca eu va sunt foarte recunoscator!

Si pentru efort nu o sa ma zgarcesc cu funditele! Si da... iubesc animalele de toate tipurile mai ales pe alea super pufoase :3

Răspuns Câştigător
| drakdivin a răspuns:

Poti sa citesti aici despre iepurasi --> http://www.iepurasi.net/
Sau te poti orienta spre un Hamster :) eu am 2 si nu fac mizerie le faci curat la cateva zile ( apa proaspata in permanenta ) si mancare se gaseste la magazin ( pentru curantenie, foloseste furaj dar neparfumat - aici intra si pentru iepuras daca iti cumperi ) sa nu folosesti chestii parfumate pentru ca ii afecteaza. Pe google gasesti totul despre animale poti citi pareri si pro si contra si te poti hotara. Atata timp cat il iubesti si ai grija de ei poti sa-ti iei ce iti face placere ( nu uita si de micutele broscute testoase ) :). Sper sa te fi ajutat

3 răspunsuri:
| Anyo_1554 a răspuns:

Cred ca tu vei face alegerea potrivita daca-ti vei cumpara un iepuras.Ei nu transmit boli si nici nu fac mizerie multa daca ii tii in locuri nu foarte mari, adica sa nu-l lasi alerge prin casa pentru ca va face foarte multa mizerie. Oricum tu cred ca te vei distra foarte mult cu noul tau prieten.

| elenaaxdd a răspuns:

Sa nu crezi ca nu vreau sa fi fericit dar nu iti sugerez sa iti cumperi un iepure deoarece aduc chinion (nu sunt superstitioasa dar chiar este real). Mai bine daca tot vrei ceva pufos poti sa iti iei un hamster sau un sinsilabig grin. Iepurii nu doar ca aduc ghinion dar fac o mizerie de te scoate afara din casa. Sau daca stai la curte iti miroase toata curte. Sper sa intelegi ca vreau sa te ajut.