| dya16 a întrebat:

Cainele meu se poarta ciudat! Inainte statea totimpul in fata usii si cand ieseam din casa sarea repede pe tine sa o mangai, iar acum sta in cealalta parte a curtii si cand te vede nu mai reactioneaza asa. Dau Funda celui care stie ce are! Si VOT tuturor!

Răspuns Câştigător
| Elenutsaaaa a răspuns:

A mancat ciocolata?laughing...nu e prea buna pentru caini.mai bine.du`l la un medic! Succes!:*

7 răspunsuri:
| WolfGirl a răspuns:

Pai poate avea orice daca nu se simte bine. Cel mai bine ar fi sa o duci la o clinica veterinara pentru un consult. Singura nu-ti vei da seama ce are.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Exista posibilitatea sa fie gestanta? Nu stiu; din intrebarea ta nu prea e clar daca e caine sau catelusa.

| liladyna a răspuns:

E constipata. dai un laxativ. totusi lasand gluma la oparte daca crezi ca e grav du-o la veterinar

| Gizăz a răspuns:

Sunt două variante. Ori l-a speriat ceva sau cineva suficient de tare când făcea asta de nu mai vine, ori nu se simte bine din varii motive. Dacă e femelă e posibil să fie gestantă.

P.S. Un sfat. Nu mai promite fundă și voturi când întrebi ceva. Atragi toți cretinii care răspund diluat și superficial în speranța că le vei oferi-o.

| dya16 explică:

Este catelusa

| cryssu0896 a răspuns:

Incearca sa petreci mai mult timp cu el jucandu-va.

| simina2000 a răspuns:

Nu stiu catelusa mea cand a fost gestanta se mai juca venea cu mingea la mine deci nu cred ca e gestanta.Incearca sa pui mana pe trufita ei (boticul ei) daca este umeda inseamna ca nu are nimic incearca sa petreci mai mult timp cu ea iar daca nu e meda atunci trebuie sa o duci la medicul veterinar.