| SpawnCrisTy a întrebat:

Care este comanda de HP si de DMG mare pentru GM la metin2? ca am gasit un metin2 gm -mode (privat) si vreau sa imi pun viaztza de vreo 40k si dmg la fel de 40k

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

/set "Numele jucatorului"max HP/dmg 40000

12 răspunsuri:
| alexpr2000 a răspuns:

Ma esti gm? daca esti gm trebuie sa le stii cum sa nu le stii? doamne! laughing happy laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comanda de HP este /set"Numele Jucatorului" max_hp "cat HP vrei sa ai".
Presupusa comanda de Damage nu exista,adminul care a creat serverul are niste programe care iti seteaza Damage-ul, deci nu exista o comanda de Damage pe care sa o poti folosi in joc, vorbeste cu Adminul serverului si roagal frumos sa iti puna si tie Damage mare

| S8N a răspuns:

Te rog eu zi cum se numeste Metinu!

| RaaZ a răspuns:

Mah alex e sv gm-mode, intri pe el si te face g automat nu are cum sa stie comenzile

| darckpetry123 a răspuns:

Cum se numeste metinul?big grin

| Anonym08 a răspuns:

Scrie pe google coduri de GM laughing

| SpawnCrisTy explică:

ca am gasit un metin2 gm -mode (privat) si vreau sa imi pun viaztza de vreo 40k si dmg la fel de 40k! caut comanda pentru DMG mare in special cine o stie!

| darckpetry123 a răspuns (pentru SpawnCrisTy):

Cum se numeste metinu? plzbig grin

| darckpetry123 a răspuns (pentru SpawnCrisTy):

Cum se numeste metinul?

| SpawnCrisTy explică:

ca am gasit un metin2 gm -mode (privat) si vreau sa imi pun viaztza de vreo 40k si dmg la fel de 40k!

| yonutbestialu a răspuns:

Care este comanda pentru HP la metin2?