Gandeste-te la altceva deoarece nu poti sa imparti la zero si inseamna ca nu ai cum sa rezolvi deci nu are solutie...
Buna raresr44,
Cu riscul de a primi un vot stupid iti aduc la cunostinta cateva lucruri:
In primul rand daca ai fi citit regurile de pe TPU inainte sa pui intrebarea vei vedea acel semn de exclamare care suna cam asa "In atentia elevilor/studentilor: Nu acceptam intrebari prin intermediul carora incercati sa va rezolvati temele pentru acasa sau temele de vacanta. Cei care nu vor respecta acest aspect risca sa fie sanctionati prin stergerea/ suspendarea contului. (De ce procedam astfel | Mai multe informatii despre ce se accepta si ce nu pe TPU)".
In al doilea rand, categoria in care ai postat e dupa parerea mea gresita.
Cel putin asta e parerea mea.
Cat despre inmultirea ta, e imposibila pentru ca un numar impartit la 0 NU are sens.
Pa, pa
Raspunsul este 0, dar teebuie sa calculezi intai.sa vezi.ca daca scrii asa raspunsul direct nu are nici un rost
Sper ca stii ca nu ai voie sa postezi intrebari pentru tema ta de la mate
Nu cred ca se poate face acest calcul pentru ca impartirea la 0 nu exista si in calculul acela vad ca este un :0.
Cred,nu sunt sigura
Andreea, nu se poate imparti la 0, asa ca rezultatul nu este e ci pur si simplu nu exista. calculul nu are solutie
Andreea, nu se poate imparti la 0, asa ca rezultatul nu este 0 ci pur si simplu nu exista. calculul nu are solutie