anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce caine ati vrea sa aveti?

19 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Haskylove struck.

Abh
| Abh a răspuns:

Unul care nu cere de mancare, nu cere afara, nu vrea sa se joace si ma lasa in pace. Unul pe care sa nici nu stiu ca-l am. Cainele perfect.

| inna a răspuns:

N-as vrea... dar poate as alege un bichon maltezhee hee

| Gabystelistu95 a răspuns:

Mai misto este cainele lup rusesc.

| larrii a răspuns:

Huskibatting eyelashes

| sy46 a răspuns:

Am un ciobanesc german insa din pacate nu pot iesi cu el la plimbare.laughing As mai vrea un rottweiller

| Butsilee a răspuns:

Labrador si Husky! :X:X am ciobanesk e cat mine rolling on the floor

| Babushka a răspuns:

Labrador sunt adorabili

| bogdand a răspuns:

Gandeste-te bine inainte sa iti iei un catel.au personalitati diferite! pe unii nu ii poti lasa acasa singuri.mai conteaza si marimea, in functie de cat spatiu ai. Eu am un Bichon Havanesse si e foarte activ. Preferatul meu ar fi un Ciobanesc german, sau lup caucazian.

| dadaaaaa a răspuns:

Am deja o catzelusha micuta pudel.si mi-as dori un catel ca acela din reclama mai veche de la garnier parca.shar-pei cred ca se numeste.tongue

| Ana_6509 a răspuns:

Daca e sa-mi doresc inca unul pe langa catelusii care ii am mi-as dori un Labrador.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am deja o catelusa... care nu stie decit sa doarma si sa manince si iar sa doarma rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am deja 2 rottweilleri...nu mai vreau altulhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Labrador auriu :X:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Caut un ciinisor de rasa pincher mic [inteligent si jucaus ] ajuta-ma unde sa-l gasesc multumesc.

| Ecaterina a răspuns:

Husky!

| cristina96 a răspuns:

Un sharpey sau un cocker

| PRINCESSALE555 a răspuns:

Eu am avut un Ciobanesc German care din pacate a murit de batranete.Dar mi-ar mai place sa am un Ciobanesc German sunt deosebiti de destepti, prietenosi si jucausi si afectuosi

| sanda2009 a răspuns:

Bichonel