| andrei995 a întrebat:

Ce hobby-uri aveti? uite de exemplu eu colectionez machete de masini, imi place moda, deci am un hobby deoarece cumpar multe haine si fac asta de placere, cred ca e din cauza ca folosesc banii parintilor laughing dar ce conteaza

12 răspunsuri:
| Yeah1237 a răspuns:

Mie imi place dansul, handbalul etc.

| Carlamonicaanghele a răspuns:

Imi place sa cant>chiar daca nu am voce

Răspuns utilizator avertizat
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Eu nu colecționez dar mă simt foarte bine când conduc, trag cu arma în poligon, scriu pe TPU, fac curat, etc.
Pa, pa.

| GogosikaInfuriata a răspuns:

Sa stii ca in viitor o sa conteze big grin ca nu o sa stai langa parinti toata viata tongue dar in fine big grin Si eu colectionez haine (dar le si port) big grin cateodata schimb blugii de 3 ori pe zi (spre exemplu cand ies cu fetele, sau cu iubi ceva mai sexy big grin, sau la o cafa) tongue adopt o tinuta vestimentara in functie de evenimentwinking
Eram colectionara de agrafe clame de par, aveam in jur de 400 big grin dar le-am dat una cate una pana s-a dus colectia rolling on the floor

Pupici

Stefan
| Stefan a răspuns:

Sunt un colectionar de tablouri si icoane vechi. Acest lucru l-am preluat de la tatal meu care reconditiona si achizitiona astfel de lucruri.

| Aurorah a răspuns:

Bunaaa
Da frumoase hobby-uri laughing...Eu dansez fac tot tipul de spectacole de dans modern in special astfel incat eu sun coregrafa si sincer ma descurc destul de bine (nu ma laud) in rest imi place sa cant dar tousi vocea mea ar trebui lucrata ca si orice alta nici o voce nu este perfecta de la inceput in rest imi place sa stau cu prieteni si cu animalele mele big grin
Papa!

| sky_6636 a răspuns:

Shopping
muzica
prietenii
pai de mos am primit banibatting eyelashes

| BaronVonBavaria a răspuns:

Sall All
Mie imi place sa calatoresc sa vad locuri noi si sa intalnesc oameni noi imi face mare placere sa stau cu cineva de vorba sa ii aflu povestea ...Imi mai place sa arbitrez si sa antrenez!
Bye Bye

| schindlerww a răspuns:

Cel mai mult timp cred ca imi ocupa lectura. Pe langa asta, pictez, desenez in creion (in privinta artei pe hartie, eu sunt cu portretele), cant (vocal, chitara. Intentionez sa incep si pian), scriu (poezii, cantece, compuneri, am incepute 2 romane, chiar si ganduri; jurnale - penibil, stiu), colectionez "amintiri" - am cutii pline cu tampenii care-mi aduc aminte de anumite evenimente, oricat de neimportante ar fi. Ma doare inima sa le arunc. Alte chestii: yoga, putin sport (seara), astrologie, motociclete/motociclisti (da-mi un Harley Davidson si te iubesc pe viata). In general, imi plac chestiile vechi (filme, muzica, gandire, stil de viata, tot.)

Mai sunt, dar astea ajung big grin

Good luck

| schindlerww a răspuns:

Si fotografia. Scuze big grin

| Calarasi_Torturi_1980 a răspuns:

Eu fac torturi si prajiturele. Cea mai mare placere...