Bună.
Eu nu colecționez dar mă simt foarte bine când conduc, trag cu arma în poligon, scriu pe TPU, fac curat, etc.
Pa, pa.
Sa stii ca in viitor o sa conteze
ca nu o sa stai langa parinti toata viata
dar in fine
Si eu colectionez haine (dar le si port)
cateodata schimb blugii de 3 ori pe zi (spre exemplu cand ies cu fetele, sau cu iubi ceva mai sexy
, sau la o cafa)
adopt o tinuta vestimentara in functie de eveniment![]()
Eram colectionara de agrafe clame de par, aveam in jur de 400
dar le-am dat una cate una pana s-a dus colectia ![]()
Pupici
Sunt un colectionar de tablouri si icoane vechi. Acest lucru l-am preluat de la tatal meu care reconditiona si achizitiona astfel de lucruri.
Bunaaa
Da frumoase hobby-uri
...Eu dansez fac tot tipul de spectacole de dans modern in special astfel incat eu sun coregrafa si sincer ma descurc destul de bine (nu ma laud) in rest imi place sa cant dar tousi vocea mea ar trebui lucrata ca si orice alta nici o voce nu este perfecta de la inceput in rest imi place sa stau cu prieteni si cu animalele mele
Papa!
Sall All
Mie imi place sa calatoresc sa vad locuri noi si sa intalnesc oameni noi imi face mare placere sa stau cu cineva de vorba sa ii aflu povestea ...Imi mai place sa arbitrez si sa antrenez!
Bye Bye
Cel mai mult timp cred ca imi ocupa lectura. Pe langa asta, pictez, desenez in creion (in privinta artei pe hartie, eu sunt cu portretele), cant (vocal, chitara. Intentionez sa incep si pian), scriu (poezii, cantece, compuneri, am incepute 2 romane, chiar si ganduri; jurnale - penibil, stiu), colectionez "amintiri" - am cutii pline cu tampenii care-mi aduc aminte de anumite evenimente, oricat de neimportante ar fi. Ma doare inima sa le arunc. Alte chestii: yoga, putin sport (seara), astrologie, motociclete/motociclisti (da-mi un Harley Davidson si te iubesc pe viata). In general, imi plac chestiile vechi (filme, muzica, gandire, stil de viata, tot.)
Mai sunt, dar astea ajung ![]()
Good luck
SoferTir întreabă: