| sisylia a întrebat:

Ce parere aveti despre lupi? Pls, va rog sa imi spuneti puppy dog eyes

Cel care vb cel mai frumos despre ei, ii dau VOT+FUNDAwinking

La restul vot

winkingwinking

Răspuns Câştigător
| FallingRain a răspuns:

Lupii sunt stramosii cainelui, legendarii vanatori, regii paduri.
Aparent, nu e o foarte mare diferenta dintre lup si caine.
Lupul a refuzat sa se supuna omului, preferand sa traiasca in haita, sa mearga la vanatoare si sa alerge toata ziua.
Sunt niste specii magnifice, capabile sa ofere afectiune neconditionata chiar si unui om.
Sunt mai presus de orice animal al padurii, avand un rol important in ecosistem.

5 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Avem gusturi diferite la animale!

| Bailey a răspuns:

Lupii sunt niste animale speciale care reprezinta un simbol pentru natura. Prin urletul sau ei ne arata ca sunt demni si increzatori in propriile puteri. Deci sunt niste animale foarte inteligente cu un spirit de observatie bun. happy Funda? :*

| thealchemist a răspuns:

Lupii sunt neintelesi. ei au structuri sociale mult mai bine organizate decit alte specii, de exemplu porumbelul care e simbolul pacii e mult mai violent si haotic in exercitarea violentei specifice speciei, lupii ar fi disparut de mult daca ar fi avut aceeasi inclinatie spre violenta.

| MiniMo a răspuns:

Parerea mea despre lupi este ca atunci cand e luna plina ei se transforma in varcolaci...si cand e luna plina si rosiatica sunt insetati de sange laughing!

| princessmia a răspuns:

Eu cred ca sunt ca niste catelusi micuti si dragalasi la fel ca tine LegendaryWolf