| judokana a întrebat:

Ce sa ii dau sa manance catelusului meu ca sa nu mai aiba dureri de burta si sa nu mai vomite asa des?

11 răspunsuri:
| sufletzel a răspuns:

Deparaziteaza-l intern. Cel mai probabil viermii sunt de vina pentru simptomele lui. Dar nici un control veterinar nu ii strica. Poate are altceva...

| Sweet00gum a răspuns:

Deci: fiind pui, du-l urgent la veterinar, in cel mai rau caz ar putea avea parvoviroza, o boala care l-ar putea omori. Unui caine, mai ales daca e de rasa, nu i se da mancare facuta in casa. De aceea exista mancare pentru caini. Cred ca cea mai buna e Royal Canin, dar mai bine mergi in petshop

| blue97 a răspuns:

Deci pe un catelus normal nu il doare burta si cu siguranta nu vomita,,, deci du-l la veterinar URGENT! Dar inainte consulta acest link cu multe multe boli de caini si uita-te daca cainele tau are simptomele scrise si du-l repede la veterinar ca sa-i deie niste pastile sau injectii Sa nu te sperii!

| The Epic Fail Guy a răspuns:

Un alt cățeluș

| Alexstrasza a răspuns:

Catelus = pui? Incearca cu lapte happy daca nu... mancare usoara(mancare de caini, sau. stiu si eu thinking ). Daca inca continua sa aiba probleme, un control la veterinar nu strica happy Insanatosire grabnica catelusului :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceva supa de oase rece! si ceva pentru ficat - liv 52

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In functie de varsta si de rasa catelului, cere medicului veterinar sa-ti faca doua liste : prima care sa cuprinda cele mai importante si uzuale alimente pe care NU are voie sa le manance ori sa i le gatesti si cea de a doua care sa includa alimentele RECOMANDATE -ca atare- pentru. hrana ori pentru. prepararea acesteia; nu uita sa respecti principalele reguli privind administrarea hranei si a apei de baut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atentie!
1/ hrana uscata pentru animale NU trebuie amestecata cu hrana preparata/gatita/ in casa (cum gresit a spus un anonim)
2/ din cate am invatat eu de la medicul vet., laptele este un aliment contraindicat pentru caini, fiindca ei, in general, au un deficit de lactAza, motiv pentru. care nu pot asimila lactOza din lapte (exceptie, laptele matern)

| arn64 a răspuns:

Cum a zis si adde: daca e pui lapte si daca nu: mancare de catei (adevcata varstei lui)

Si cainele meu era bolnavior si l-am dus la veterinar i-a facut o injectie si s-a rezolvat; s-a insanatosit

Si daca nu e pui nu-i da lapte, branza (chestii din astea) ca odta cainele meu a vomat o bucatica de branza

Alte sfaturi:
Nu ii da oase de pui ca se ineaca cu ele
Nu ii da oase, carne de porc ca o sa ii cada blana

| Muntean_Cristian_1979 a răspuns:

Câteva pungi de plastic înmuiate in dulceață, dar pungile sa fie rupte in bucăți amestecate cu dulceață sau parizer il ajuta

| Spyke_5729 a răspuns:

Eu zic ca ar fi bine sa intrebi medicul veterinar al catelusului