Dmnaa...pay m-am impiedikat si m-am apukat de mana lui/ei si din greseala i le-am dat peste kp
Doamne ferste este vina tha asumati raspunderea omul acela sau copilul sufera tu gandesti ce faci? Cum adic,, Ce scuza sa zic la diriga pentru ca i-am dat cuiva degetele peste cap? big grin,, Nu ai pic de rusine! Lsa draq scuzele ce naibii! Asumatii raspunderea mai bine asa!
Ce naiba ma cum adica ce scuza si adevarul tie nu iti e rusine asumati razpunderea tu esti de vina ca i-ai dat degetele peste kp
Ohhhooooo... vb cu o experta
la ce experiente am trait...
1) Pai stiti doamne diriginta a fost un accident : m-am impiedicat pe hol, apoi am venit ametita si odata ma impiedic ( din nou ) de piciorul bancii. CE sa fac CE sa fac m-am prins de mana lui X si... s-a intamplat... ce s-a intamplat ![]()
2) A fost o greseala nu voiam sa-i dau degetele peste cap, e un simplu accident nu vi s-a intamplat niciodata.
3) Daca nu i le-ai rupt sau nu a ajuns la Urgente
varianta asta e cea mai buna : El m-a provocat, a zis [ zici u ceva ] de mine si am vrut sa-i arat ca cat oi fii eu de matura nu pot sa-l ignor si sa inceteze odta cu chestiile astea. Eu nu accept sa ma injure un coleg ca i s-a trezit neuronul din cap dupa hibernare ![]()
fundita te rog frumos?![]()