Normal ca nu e reala :-J
Eu am incercat si nu se intampla nimic
eu stiu 3 legende
legenda1 : era o fata de 13 ani a murit arsa de vie. daca o invoci trebuie sa fii undeva cu foc (la un gratar) si cica iti apare in foc
legenda2: ca a fost o mireasa cel cu care trebuai sa se casatoreasca nu a venit la nunta. ea s-a dus si l-a cautat si l-a omorat (nu mai stiu cum). atunci cand o invoci trebuie sa fii in fata unei oglinzi si cand ti se arata este intr-o rochie de mireasa si plinda de sange.cica te zgarie pe gat si mori
legenda3: era o fata de 17 ani are era ff bolnava(o boala contagioasa) tatal sau care era medic a fazut ca nu mai are suflate si a hotarat sa o ingroape. i-a legat de mana o franghie legata de un clopotel(clopotelul era pe niste chestii, sus). a doua zi dimineata tata ei a vazut ca u mai era la locul lui(clopotelul) si-a dat seama ca a ongropat-o de vie.cand a dezgropat-o a gasit-o plina de sange si unghiile ei erau lipite de capacul sicriului.cand ti se arata(intr-o oglinda) auzi un clopotel
scary, nu?
Blody mary eu stiam ca este o fata de 13 ani dar nu o chema asa ea se numea mary si era mai rautacioasa ea tot vroia sa omoare oameni sau macar sa ii chinuie(cred ca era nebuna) asa ca parinti si rudele ei au inecato mai intai dar fara folos apoi au injunghiato cu cutitul dar ea nu a murit apoi cica au ingropat-o de vie in spatele biserici dar ea se lupta sa nu fie dusa si ingropata. ei o tineau legata de maini si de picioare si au tarato de acasa pana la biserica. ea se unpluse de sange iar cand au pus-o in sicriu aceasta incerca sa iasa.cand au bagat-o in pamant aceasta se zice ca a incercat sa iasa si ca a reusit.de atunci ea a primit numele de blody mary pentru ca toata lumea a vazut-o mereu insangerata chiar si acum ea se zice ca bantuie lumea pana o sa ii prinda pe toti care au vrut sa o omoare si toti care au fost de fata.si se mai zicea ca daca te duci noaptea la 00:00 in baie si te uiti in oglinda tinand in mana 6 lunanari mari sau 12 mici si strigi de 13 ori numele ei aceasta iti va aparea. daca iti apare cu o foarfeca si imbracata intr-o rochie alba iti va scoate ochii si te va omora in chinuri insuportabile iar daca iti va aparea imbracata in aceeasi rochie dar cu un ursulet in mana veti fi cele mai bune prietene
Ce stiu despre ea? stiu ca ea a fost o fata de 20 de ani care a avut o boala grava iar tatal ei era doctor si a incercat din toate rasputerile sa o vindece si nu a reusit. el a crezut ca e moarta dar sa inselat amarnic. tatal sau ia legat o franghie cu un clopotel de mana si au ingropat-o de vie(asa a murit). la miezul noptii tatal ei a mers sa verifice mormantul.cosciugul era deschis iar clopotelul nu mai era la mana sa.atunci s-a dus in baie sasi descarce durerea si a inceput sa strige "blody mery" de trei ori cazand in genunchi si plangand.nu am idee daca e reala dar in locul vostru nu as incerca! nu mias risca viata.cum arata? ea apare in oglinda intr-un tricou lung si alb.par cret, roscat spre saten plina de sange si zgarieturi.de ce se razbuna? pai se spune ca ea era insarcinata si din cauza bolii isi pierduse copilul ea se razbuna mai ales pe femei si pe copii lor. dar nici barbatii nu sunt in siguranta.barbatul cu care trebuia sa se marite si pe care il iubea din toata inima nu venise la nunta. ea a plecat, la gasit si la ucis asa ca se razbuna pe familiile fericite pe ceea ce ea na putut avea niciodata
Wow man este reala vrea sa se razbune am incercat so auzit un ras si onceput sa-mi curga sange din nas dupa 4 zile o murit bunicumiu eu stiu o legenda o invoci filosind o oglinda spui de 3 ori blody mary
Oameni buni eu cred ca blody mary a fost o fata bolnava tataal a crezuto moarta incat el a ingropat-o de vie dar mama ei ia pus un clopotel pe mana incat tatal sa o auda si sa o scoata din groapa a doua zi cand sau dus la ea la mormant au vzut clopotelul pe jos si urme de jgrieturi pe sicriu si sange
Blody marry e un spirit, se spune ca e fecioare maria desi eu nu cred, si chemarile se fac din ce in ce mai tare poti striga blody mary eu ti-am ucis copilul, in fine mai multe chestii eu nu am incercat pentru linistea mea sufleteasca, dar nu stiu daca e si in Romania sau e doar in america, am vazut episodul de la mesaje de dincolo, se razbuna pentru ca i-a fost omorat copilul sau pentru ca a fost ingropata de vie, nu stiu care e adevarat cred ca e doar un mit, si sper asta...
Eu nu stiu nimic despre asta deoarece nu am incercat da cica unu o spus la 00:00 de 3 ori iti biti hai la tranta si i so aratat niste coarne de drac si cica o fulgerat dupa un copac langa el si era sa il omoare
Povestae ii asta.O fost odata o fata forte frumoasa ce isi iubea parul enorm si in fiecare seara sil pieptana de 100 de ori. Odata cineva o vrut sa ii faca o farsa si eu taiat tot paru.Ne suportand sa fie un ''vultur plesug'' so omorat:p
Pe mine era sa ma sacrifice matusa fiind mic am fost in baie ma legat si am vrut sa ies am inceput sa plang si am avut un telefon acolo asa ca va dati seama si acu incerc so chem ca mai de mult atunci venise si mi-a zis tu n-ai ce face? si dc nu fugi sau te sperii? atunci am zis numele ei cu adevatat!
Nam murit ci sa induiosat va vine sa credeti! ca avea un copil in maini la pus langa mine si in casa am vazut un ursulet m-am jucat si aratam ca copilul ei ca inainte sa moara eu folosesc ursuletul sa ma apar nu glumesc pot sa-l dau dar acu 7 zile am incercat so invoc a aparut si am zis
STai putin m scos ursuletul
am auzit clopotei nu de aia bang bang de moarte de duiosie si strigate de copii care ziceau prietene!
ea a zis ca sa nu imi las familia sa o faca asa ca am ascuns ursuletul in toaleta si nu pateste nimeni nimic
ma bucur dar serios acu nu glumesc!
Da este reala! Este monstruasa! Ei ii placea sa se macheze! Cand sa culcat un om ia dat cu coasa pe fata in schimb nimic! Ia crede ca il va gasi pe cel care ia facut asta si vrea sa il omoare!
UnchiulRamiz întreabă: