Este FOARTE ciudat, nu ciudat! Totusi suntem oameni. eu nu ma consider un animal sau mai prejos decat un animal, cred ca viata mea este mai presus decat a unui animal, chiar daca animalele sunt probabil cele mai curate(spiritual) fiinte de pe pamant.
Buna aname,
Nu ar fi ciudat pentru ca pana la urma puiul de gaina are si el un suflet, suflet care ar fi putut apartine unei fiinte omenesti sau unui caine de exemplu. Asta dovedeste sufletul imens pe care il poate avea o persoana.
Intr-adevar pentru unii poate parea ciudat, dar atunci cand ajungi sa tii la cineva asa mult, intelegi.
Pa, pa
Un... pui de gaina?
Mi se pare putin exagerat a-ti da viata. Subliniez: mi se pare!
Asta nu inseamna ca asa si este.
E ciudat, adica... De obicei prieteniile puternice intre animale si oameni sunt in general cu pisici, catei. etc.
Dar cred ca e O.K ca exsta persoane carora le plac puii de gaina...
Incerc sa nu par ironica dar nu stiu cat imi reuseste. ![]()
Sincer... intrebarea e diferita de cele intalnite de mine pana acum...
Revenind la intrebarea ta... Depinde de cat de "avansata" este relatia.
Nu stiu ce sa zic, probabil daca un om s-a atasat foarte tare de un animal(oricare ar fi ala), e normal sa vrea sa faca totul pentru el.
Tinand cot ca de cand m-am nascut si pana acum la 14 ani am omorat mii de pui (din greseala pana la 7 si pentru mancare de la 8 in sus) eu cred ca e nebunesc sa-ti dai viata pentru asa ceva...
Poate fi ciudat... de obicei, te atasezi de un caine sau o mata, nu de un pui, dar, din alt punct de vedere, esti un iubitor/o iubitoare de animale, care, tinand la ele, este in stare sa isi riste viata. poate fi chiar f frumos lucrul pe care il faci, dar ai grija sa nu suferi pre mult cand va da coltul... cotetului!
In masura in care te poti atasa de orice foarte mult (obiect, animal, persoana) nu e foarte ciudat sa vrei sa iti dai viata pentru el. Zic foarte pentru ca, intr-un fel, e ciudat. Dar in sensul bun. Mie mi se pare un gest dragut.