| dadablackcat a întrebat:

Cum dezveti un catelus sa nu te mai ia de picioare prin casa?

Răspuns Câştigător
| RockForever99 a răspuns:

Fundita?

5 răspunsuri:
| RockForever99 a răspuns:

Pur si simplu trebuie sa inveti sa ii controlezi miscarile...adica sa nu-l mai lasi sa te ia de picioare.Si eu am un catelus si ma scoala noaptea sa-i dau de mancare.Mereu ma sculam obosita pana cand intr-o noapte, i-am ascuns mancarea.Si asa l-am dezvatat. Fa si tu la fel.Cand vezi ca te ia de picioare ridica tonul la el.Cateii simt cand te superi pe ei si o sa te lase in pace. O sa vezi ca in cateva zile o sa se dezvete. Cel putin asta stiu eu...
Sper ca te-am ajutat!
Numai bine!

| cristianahsm a răspuns:

Il iei si ii faci ceva ce nu ii place sa stii ca merge am trait aceasta experienta

| noktambul a răspuns:

Da-i altceva sa roada in afara de picioarele voastre! Cred ca ii cresc dintii, il mananca gingiile si de aceea simte nevoia sa roada orice : papuci, presuri, picioare de masa, picioare de oameni : tot ce se afla la nivelul lui actual de perceptie, adica la nivelul solului. Cumpara-i un os mai mare (sau un os de jucarie, exista asa ceva). Asta il va tine ocupat si nu se vai preocupa de alte obiectei, inclusiv picioare!

| dadablackcat explică:

Nu andraana... am tipat la el i-am dat cu ziaru'la fund.degeaba

| dadablackcat explică:

@ noktambul.pai am incercat si degeaba. e posibil sa-i creasca dintii. dar musca rau.adica nu te apuca asa putin.am si pe maini numai muscaturi si zgarieturisad