| MaRiaSmilee a întrebat:

Daca, de exemplu, astazi ati pierdut cel mai drag animal:catel/pisica/perus/brasca... treceti usor peste asta si va luati alt companion sau mai asteptati ceva timp pentru o alta cumparare? FUNDA pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Nu as trece chiar atat de usor peste asta, mai ales daca ar fi vorba de un caine.
Dupa un timp: saptamani, luni sau ani poate, sigur ca m-as gandi sa imi cumpar un alt catelus.

9 răspunsuri:
| dydy21 a răspuns:

Sincer nu pot sa trec mai departe imediat. Am nevoie de cateva zile, o saptamana... Stiu ca asta am patit acum cativa ani. Si am plans cand am aflat, mai aes ca nu ma asteptam. Dar dupa ceva timp am trecut peste. Si am dat acelasi nume urmatorului catel big grin

| ILoveTacos a răspuns:

Mai astepti un timp.

Mi-a murit acum doi ani hamsterul, nu mi-am mai luat unul.
Acum un an mi-a murit cainele, dar fiindca stau la casa ne-am luat altul.Nu l-am uitat pe celalalt, dar il iubesc din tot sufletul pe cel pe care il am acum.

Ti-asi sugera totusi o pauza de cel putin 2-3 luni inainte sa-ti iei un animal nou. Daca iti iei altul prea repede, s-ar putea sa te simti vinovata ca l-ai uitat asa repede pe primul, si sa il tratezi pe al doilea ca pe un inlocuitor.Eu am avut nevoie de o saptamana sa ma impac cu ideea, si de trei luni ca sa ma linistesc complet.Depinde si de cat de mult tii la el...Gandeste-te insa ca intotdeauna va ajunge intr-un loc mai bun.

Sper ca t-am ajutat.

| vampir004 a răspuns:

Pai,viata merge mai departe nu? asta este si eu am avut vreo 4 papagali si mi-au murit dar asta este, trebuie sa mai astepti un timp

| PiTbuLuL a răspuns:

Mie daca mi-ar muri pitbulul si rotwaile-rul n-as mai putea sa iau altul pentru ca ii iubesc enorm.Tot timpul mi-au fost aproape si ma inveseleau cand eram prost dispus sau nervos.Nu i-as putea inlocui pentru nimic in lume.

| TroolGheoerghe a răspuns:

Am avut o broasca testoasa care a murit dupa 4 ani cat am tinut-o dat mi-a fost foarte greu sa trec peste asta.

| Letty03 a răspuns:

As trece foarte greu, cred ca mi-ar lua un an deoarece e trist sa-ti pierzi cel mai bun prieten. Mi-as lua peste un an un cutu mic si pufos.

Răspuns utilizator avertizat
| vanesaandra a răspuns:

Nu as trece usor peste asta chiar daca ar trece zile saptamani luni ani. Poate ca peste vreo cativa ani mi-as lua un nou animal dar nici atunci nu as putea ingropa golul celuilalt animal

| Paius_Madalina_1995 a răspuns:

Din punctul meu de vedere treci mai greu peste un astfel de eveniment daca animalul pe care l-ai pierdut l-ai iubit mai mult... Daca intr-adevar iubeai acel animal cred ca ar trebui sa mai astepti o perioada pana consideri ca ai trecut peste...

Întrebări similare