Bine-nteles ca ar trebui sa-l iei acasa. Ii faci si lui un bine ( ca nu-l calca o masina sau nu moare de foame ), si te faci si de un catel de rasa ce-ti va fi recunoscator toata viata ca l-ai salvat ( cainii nu uita, sunt printre putinele animale daca nu singurul animal care este loial, etc ).
Ia-l!
Decat sa rataceasca pe strazi, vagabont, fara mancare sau apa, mai bine intr-un camin calduros inconjurat de dragoste...
Daca crezi ca acolo unde il vei duce se va bucura de ingrijire buna eu cred ca il poti lua. Apropiindu-te putin de el il poti da seama daca este un caine pierdut sau un catel al strazii.
Succes! Te va iubi nemaipomenit de mult!
Daca ai posibilitatea sa-l iei nu mai sta pe ganduri! Niciodata nu trebuie sa stai pe ganduri cand poti sa faci un bine, si mai ales daca e vorba despre un animal.
Un domn de dimineata mi-a spus ca poate la lasat careva acolo, este ascultator si s-a obisnuit deja cu mine ca de 3 zile de fiecare data ma joc cu el, pare destul de inteligent si cred ca a fost a cuiva pana acum, Ideea este ca nu as vrea sa iau cainele cuiva, dar aici nu pot sa-l tin sa pun anunturi si nu l-as lasa pe drumuri ca sta pe langa gara si pe acolo circula si masini mari si nu as vrea sa fie lovit de vreo masina sau de trenuri.
Va multumesc pentru raspunsuri si o sa-l iau, mai am 2 caini acasa la tara de care au grija parinti mei deci nu o sa fie singur
Vreau sa va zic ca nu am luat catelu pentru ca am aflat ca are stapan.si azi dimineata a fost lovit de o masina, si l-am dus la veterinar cu stapanul lui si este bine nu a patit nimic grav o speretura groaznica, si i-am zis stapanului lui ca il vreau si i-am lasat nbr de telefon. spre ca o sa mi-l dea sa-l duc la curte unde nu circula masini