Pai da, sa recunoastem aceia nu sunt iubitori inraiti de animale, prefera mai mult prezenta lor, e un fel de "daca eu nu am nu sunt tare". dar chiar si iubitoriilor de animale li se mai intampla, nu tuturor, pentru ca un caine costa si decat sa dai banii pe unul bolnav mai bine dai aceeasi bani pe unul sanatos, asa gandesc multi, desi acesta este adevarul, cu ce sunt ei de vina ca sunt bolnavi? catelusii cu viermisori sunt greu de crescut le trebuie unor chiar tratament pentru burtika daca este grav, stiu ca a avut un vecin de-al meu, si eu am avut de mult un caine cu viermisori dar a murit de puiut. daca e doar 1-2, pot scapa da ei.eu una zic ca nu conteaza, nimeni nu-i perfect, dar unii care isi doresc mult un animal vor sa dea banii pe unul sanatos de care sa se poata bucura.mrg...fiecare cum crede, eu zic ca nu este bine, fiecare puiut ar trbuii sa aiba o sansa, dar unii nici nu se vand sau nu se dau in vanzare daca au viermisori sau alte probleme care nu sunt oricum f grave.
Hm
Poate pentru ca nu vor ca cainii lor sa fie bolnavi, sau poate pentru ai fi mai bine la locul natal. Daca nu stii sa ai grija de el moare; poate de aceea.
Bafta!