| buty a întrebat:

De ce simt nevoie de bautura?
Chiar daca am 21 de ani?

9 răspunsuri:
| anad a răspuns:

S-ar parea ca esti la un pas de dependenta. Este o problema mult prea serioasa si acum trebuie sa ai vointa si sa nu te mai apropii de bautura! Incearca un sport, cauta sa frecventezi ceva cursuri care sa-ti ocupe altfel timpul liber si sa uiti obisnuintele legate de consumul de alcool.

| DoDo a răspuns:

Eo nici nu ma apropi eu beau mereu sucuri!

| cineva1992 a răspuns:

Asa ti sa obisnuit corpul!

| EuCuTine a răspuns:

Frate nu trebuie sa simti asta de la o anumita varsta. Eu de ex beau de mic dar nu zilnic. Tatal meu mereu imi zice ca trebuie sa beau 1 pahar de vin rosu pe saptamana ca face bine la sange. Daca nu mai vrei sa bei asa mult incearca sa te scoli de dim si sa bei 2 pahare de apa pe stomacul gol asa ai deja niste lichid in stomac si nu mai cere asa mult. Nu mai bea tarie bea macar bere ca aia sa zicem ca este buna. Funda

| Marijuana187 a răspuns:

Te intelegwinking beau de la 12 anibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuiesa te abtii.am avut si eu asemenea problema. dar stiind pericolul am stat o perioada de doua luni fara nimic.doar apa si sucuri, fructe.este periculos.alcoolism,ciroza,come alcoolice.nu e bine. apa este si pentru oameni.nu numai pentru animale.si apoi cea mai buna bautura este apa de izvor.

| morena a răspuns:

I-ti place starea de transa in care te duce! Nu te amagi singur, si nu te lasa dus de val! Alcoolul e un drog! Cand i-ti revii si vezi realitatea, vrei sa te intorci din nou, si din nou, la starea ce o ai cand bei! Incearca sa nu te lasi condus de bautura, altfel risti sa ajungi ca toti alcoolistii--un ratat! Fi tare si incearca sa-i rezisti! Cauta-ti alt hobby! Esti tanar si viata e frumoasa, nu o risipi! Fi inventiv si vei vedea ca ai alternative mai bune! Succes!

| 10011993 a răspuns:

Ai consumat destul de mult, apoi corpul a inceput sa-ti ceara alcool!

| shocky2 a răspuns:

Dependenta?

Întrebări similare