anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dintre Gaara si Sasori pe cine ati alege? Si de ce?

Răspuns Câştigător
| HyDrogen a răspuns:

Sasori

12 răspunsuri:
| Miyukii a răspuns:

Sasori, are o poveste foarte trista, pacat ca e de partea raului happySi e foooooooarte dragut...tongue

Răspuns utilizator avertizat
| HeartBreaken a răspuns:

Cu Gaara! Stiu ca iti place Sasori insa Gaara e prefeatul meu!
Uite ai aici si un fic de.al meu ce ii are pe ambi baieti(Desi Gaara e un pic mai important):iloveanime4ever.3xforum.ro/post/84o/2/Bine_ai_venit_in_jungla__fan
_fic_GaaSaku_/

| Mitsuri10 a răspuns:

Eu nu stiu...aman2 sunt draguti si puternici.Dar daca ar fi l-asi alege pe Gaara pentru ca el va deveni bun si sunt deadreptul impresionata de povestea lui si de copilaria luihappy! sper ca te-am ajutat:*

| TheNinthKoopa a răspuns:

Simplu ca buna ziua...
Sasori. ^^
de ce?
1. e de partea raului (tin cu baietii rai mai mult)
2. e din Akatsuki / cea mai tare organizatie
3. e mai puternic decat Gaara
4. nu spun ca Gaara nu e dragut, oricum, mai mult imi placea in prima serie decat in Shippuuden, dar Sasori e de mii de ori mai dragut... big grin

| TheGrayWolf21 a răspuns:

Gaara pentru ca e foarte puternic

| Konan13 a răspuns (pentru TheGrayWolf21):

Daca este foarte puternic atunci de ce a fost batut de Deidara cu o mana? Sasori E mai Puternic!

| AlecsMeeeh a răspuns:

Eu l-as alege pe Gaara deoarece el se va schimba si va trece de partea lui naruto.(eu tin cu naruto sorry:-s).

| MariaMarya85 a răspuns:

De ce i-ai dat funda lui HyDrogen cand nici nu a justificat? Mai degraba, funda merita TheNinthKoopa.

| stefi26 a răspuns:

Gara normal ca eu is mare fan + ca lar face praf pe sasori :p

| ForeverAB2UTY a răspuns:

Gaara fiindca e la fel ca Naruto si-ar da viata sa isi protejeze satul si prietenii

| MariMaria14 a răspuns:

Pe Gaara.Gaara este modest, isi iubeste prietenii si ii respecta pe ceilalti.Sasori e un rau, a incercat sa isi ucida bunica, adica pe Chiyo-basama.Se credea superior in fata ei si a Sakurei, lol si a murit si zicea ca este invincibil :-DDDDD.

Întrebări similare