Nu,doar ca devin cam lenese.Motanul meu are 5 ani e jucaus, doar cand vrea el.
Depinde. Asa cum oamenii au personalitati diferite, si pisicile au, deci nu e o regula. In general, se joaca mai putin dupa un an decat atunci cand sunt pui, dar exista pisici care se joaca la fel de mult, adulte fiind. Cel mai mult se joaca si exploreaza diferite locuri intre 3-4 luni si 8-10 luni, atunci cand sunt pui si sunt in crestere.
Nu-i adevarat, pisica mea cred ca are in jur de 4 ani si ma alearga prin curte non-stop.
Banuiesc ca toti cei care ti-au raspuns au pisici.
In fine, normal, si eu am! Faza e ca pisica mea a fost jucausa vreo 2 ani, dar atunci am primit si un caine si s-a distantat rau. In general, pisicile sunt jucause pana pe la 4-5 ani, cand deja sunc considerate "batrane", ele traind in jur de 11-12 ani. Sper ca te-am ajutat! :*
Eu am o pisica si pisicile cele mai jcuause sunt acelea cand sunt mici! intre 1-5 ani! dupa asta incep sa se mai linisteasca! ca la batranete
Eu am pisici de doi ani care inca se joaca. depinde cum cresti pisica. daca te joci cu ea constant sau daca are jucarii cred ca ramane jucausa toata viata