| wekinzsianimale a întrebat:

Eu am cauta in toata curtea si tot lu le-am gasit eu cred ca nu au nascut in curte nu le gasesc. Va rog poate cineva sa imi spuna unde pot sa caut pisicile, pentru ca va asigur ca nu au nascut in cure, nu aud un mieunta pana si tata l-ea cauta si nu lea gasit. ajutati-ma va rog.

Răspuns Câştigător
| OhFuckIForgotMyNameAgain a răspuns:

Stai linistit/a!happy
Pisicile care au nascut se vor intoarce acasa dupa hrana. Tu fii atenta de unde vin si ai sa iti dai seama unde au nascut! Nu`ti fa grijioh go on pisicile stiu unde sa`si faca culcusul, ferit de dusmani si devremea rece.happy

Si eu imi urmaresc pisica si acum stiu unde a nascuthappy
Oricum, in cele din urma isi va aduce puii acasa. Insa tu fii atenta sa nu o deranjezi, caci isi va muta puisorii din cuib!

Sper ca te-am ajutat. Bafta:*

1 răspuns:
| KarmaPolice a răspuns:

Cheama pisica/pisicile pe care le ai si da-le de mancare, da-le un pic mai mult daca e, si dupa ce mananca, ele se vor duce la pui si atunci le urmaresti si vezi unde se duc si afli unde au si puii. Instinctul lor matern le fac ca dupa ce au mancat sau au gasit ceva de mancare sa le duca mai intai la pui si apoi sa manance ele, fiind puii mici este putin probabil sa le duca de mancare. Dupa ce mananca le urmaresti si tu si afli unde au fatat.