Dada
. Am 3 in grajdul din spatele caies
. Sa nu mai spui la nimeni, ca sunt ilegali :-s!
Ba nu minti copilu lasa-l sa cunoasca adevarul... cand se duce la zoo ii intreaba unde sunt unicorni
pe aia
Cand ai avut 8 ani l-ai cautat si to pe Mosu` la polul nord asa-i? ...si asta doar pentru ca parinti tai te-au MINTIT. Traieste-ti viata!
Fata sau ce ai fi tu eu stiam de la 7 ANI ca nu exista Mos Craciun, Iepurasu, Unicorni, Zmei, Spiridusi, Mos Nicolae deci numi vorbi despre asta mie
Bravo tie atunci
. Presupun ca si acum "sti" prea multe nu?
Mda sa fim seriosi sa nu aburim fata
Nu te mai certa cu cmbppv a mea. PS: cu prietena mea.
Asa ma si ce vrei acu sa bocesc? ![]()
deci clar pentru copiiii care folosesc 0, 5 din creier
NU ESXISTA UNICORNI, MOS Craciun, Iepurasu, Unicorni, Zmei, Spiridusi, Mos Nicolae
OMG cum sa crezi ca exista
Eentru că orice e posibil, dacă crezi în el.
Ce înseamnă a mă aburi?
Cauta pe dex
inseamna a te pacali...
asa aiurea Cati ani ai si in ce clasa esti?
Mai exista doar seful unicornilor, pe restul i-am mancat cu mujdei. Moarte UNICORNILOR!
Dumnezeu există.
Am înţeles.
Eu am 8 ani si Traficat De mentosane a raspunsfoarte frumos. Restul sunt prosti.
Mersi pentru apreciere, si pentru fundita, normal :]!
Uite-ma aici. Deci exista. P.S.: E greu sa scriu cu copitele mele de unicorn fabulos. :3
Nu ai minte Rebecutza cum sa nu crezi ca exista Mos Craciun si Mos Neculaie de sarbatori cine iti aduce cadouri un om obisnuit n-are cum nu ai minte de loc doamne mai degraba stie un copil de 8 ani decat tine
Nu ai minte Rebecutza cum sa nu crezi ca exista Mos Craciun si Mos Neculaie de sarbatori cine iti aduce cadouri un om obisnuit na-are cum nu ai minte de loc doamne mai degraba stie un copil de 8 ani decat tine
tudorlaura întreabă: