Buna Paul,
Nu trebuie sa pui capac, si daca ai pune capacul ar trebui sa aiba gauri in el ca sa intre oxigen la hamster. Singurul lucru care pot sa il faca hamsterii e sa stranga rumegus si de pe rumegus sa incerce sa iasa afara dar ai zis ca inaltimea e de 40 cm deci nu ar fi probleme.
Pa, pa
Daca iti iei hamster nu iti recomand sa il tii in sticla. Wtf sunt si ei fiinte. Eu pe al meu l-am tinut intr-o galeata cam o luna si apoi mi-am strans 45 de lei si i-am cumparat o cusca echipata tot.
Nu il cumpara daca o sa il chinuii. Sau daca il cumperi cumpara-i si o cusca speciala.
Nu, se poate catara pe sticla, sticla adevarata, nu pe sticla de plastic
Pe sticla nu se poate catara, doar daca suprafata, are modele, sau este cam lipicioasa, da s-ar putea catara.
Si pe sticla de plastic, se poate catara cu usurinta, deoarece are gheare, si le infince in sticla, si plus nu aluneca asa usor.
Ai mei nu au reusit pana acum decat sa stranga rumegusul intr-o parte, iar apoi sa se catere unul pe celalalt
.
Deci nu, nu se pot catara pe sticla.
Cind sunt mai mici, nu se pot catara dar cind cresc mai mari se pot, dar depinde si de inaltimea sticlei.al meu cind a crescut mai mare a strins rumegusul si a esit