| dragutza98 a întrebat:

Hello animalele sunt usor de intretiunut?

Răspuns Câştigător
| sonya a răspuns:

Buna! Nici un animal nu este usor de intretinut. Insa din punctul meu de vedere hamterii nu necesita prea mult chin. Le schimbi rumegusul odata pe saptamana, le pui apa cand se termina, le dai de mancare de 2 ori pe zi si cam atat. Nu am avut catei nici pisici. Dar e greu pentru ca iti fac mizerie in casa, iar cainele trebuie s aiesi cu el afara de 3 ori pe zi. Papagalii sunt iarasi usor de intretinut insa fac zgomot. Eu mai am si broaste testoase si pesti. De broaste nu mai zic. E foarte greu daca nu ai timp sa te ocupi si spatiu unde sa pui acvariul si dotarile necesare. Asa ca eu raman la hamsteri. Am 7 hamsteri pitici.

8 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Nu...chiar deloc

| Robert a răspuns:

Depinde de animal.Depinde ce vrei de la el gen caine feroce sau un pudel.Indiferent de animal trebuie sa ai grija de el, inseamnand plimbari, veterinar etc. Daca vrei ceva frumos si ok ti-as recomanda sa-ti iei un acvariu cu pesti exotici.Acvariul in afara faptului ca este spactaculor e mai scump de intretinut.
http://www.youtube.com/watch?v=hrxmYVY1yo8

| ioana1704 a răspuns:

Hello, copiii sunt usor de crescut?

| Ilinca a răspuns:

Pai acum depinde la ce animal te referi. Cele mai micute unt mai usor de intretinut (hamsteri, pesti) fata de caini, iepurasi etc. Dar oricum, la toti trebuie sa cureti dupa ei si sa ii hranesti. Dar sunt mai usor de intretinut decat un copil laughing (glumesc)

| Katheriina a răspuns:

Pai ar fi usor de intretinuthee hee Dar depinde ce animal vrei sa iti ieihee hee Eu iti recomand niste perusihappy Sunt draguti si tin companie buna happy

| GrellSutcliff a răspuns:

Daca e mort e usor de intretinut rolling on the floor il ingropi si gata. a da si il uzi o data pe zi rolling on the floor)

| andreea2011 a răspuns:

Eu am un porcusor de guineea, este tare dragut si usor de intretinut

| kristi22 a răspuns:

Categoric, nu.