| Larette a întrebat:

Hello! Vreau sa stiu de ce cainele meu(Cel din poza) care este fetita imi "calareste" piciorul? Are 3 luni. Mersi!

Răspuns Câştigător
| allexia a răspuns:

Unii catei incearca sa domine stapanul prin acest fel.asa am patit si eu dar s-a dezvatat

12 răspunsuri:
| Larette explică:

La 3 luni sa fie in calduri :O?

| Larette explică:

Da, are numai trei luni.Este malamut, si malamutii sunt de talie mare.

| Larette explică:

laughing Fii sigur/a ca e femela.

| Farcas a răspuns:

Te iubeste

| Anda_5897 a răspuns:

Nu te speria! e absolut normal! si eu am caine si si el mi-a facut asa mie laughing. vrea sa experimenteze si el nu poate face diferenta dintre un caine si un om...sti la ce ma refer...adica la o varsta mai mica poate sa creada ca oamenii sunt la fel cainilor numai ca arata diferit. o face si pentru a se distra big grin.

| ady2607 a răspuns:

Iti iubeste piciorul :p

| autoboy a răspuns:

O fi pe invers...

| lifeistough a răspuns:

Esti sigur ca este femela?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este in calduri si doreste sa se imperecheze. poti sa o lasi sa se imperecheze si sa faca catzelushiiiiilove struck sau lasa sa-i treaaca aceasta perioada.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este in calduri si vrea sa faca pui.
te sfatuiesc sa nu o lasi de acum.
este prea mica.
de la 1 an si ceva o sa poata.

happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfff.,omg,loool nu stiu dar nu prea cred ca e in calduri...adica totusi nu e cam mica? a mea implineste pe 11 martie 6 luni si nu are ink asa ceva...dar cine stie mai bine du-te la medicul veterinar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfff., omg, loool nu stiu dar nu prea cred ca e in calduri...adica totusi nu e cam mica? a mea implineste pe 11 martie 6 luni si nu are ink asa ceva... dar cine stie mai bine du-te la medicul veterinar