Te-ai gandit la un Golden Retreiver? E un caine foarte afectuos, jucaus si foarte simpatic.
Problema e ca as dori de o talie mica sau medie... stiu ca cei mari sunt mult mai afectuosi, mai blanzi si mult mult mult mai usor de dresat, dar stau la apartament si nu as vrea sa chinui un caine...
Beagle mie imi plac
sunt draguti
.
Dar daca vrei un caine care sa arate bine la aspect si sa fie si destept, ia-ti un Golden Retriever. Sunt cei mai destepti caini.Citeste pe net la ce sunt folositi prin alte pari si vei ramane uimita. Sunt si foare frumosi.
Dar daca vrei un caine mai mic, ia-ti un beagle sau un pug . Bafta!
Hasky)))) Ia.ti Hasky ca.i cel mai tare caine:X:X:X:X:X:X:X:X:X Hasky:Se dreseaza imediat...Este un câine de mărime medie rapid, suplu și are o eleganță deosebită în mișcare. Siberianul se distinge printr-un corp bine îmblănit, urechi drepte, vigilente și o coadă stufoasă, ca de vulpe. Apt de a căra încărcături ușoare, la o viteză moderată pe distanțe lungi. Proporțiile corpului sugerează un echilibru între putere, viteză și rezistență. Câinele se simte bine în hamuri, fiind foarte sigur pe el, iar performanțele sale sunt evidente. Masculii sunt puternici, dar niciodată greoi. Femelele au o structură mai fină, dar de asemenea, puternică și, la fel ca și masculii, dau impresia că forța și rapiditatea lor nu au limite. Husky Siberian își utilizează cu măsură resursele, economisind cu foarte mare chibzuință energia.Este cel mai mic dintre câinii nordici, însă la greutate egală, este cel mai puternic câine de sanie dintre ei. Originile rasei sunt cam întunecate și se confundă cu acelea ale popoarelor arctice din nord-estul Siberiei. După dr. Weyer Jr., originea lor ar fi următoarea: cu mult timp în urmă, unele triburi de eschimoși au migrat din Siberia în Alaska, și de aici în Groenlanda, ducând cu ei strămoșii câinelui Malamut și câinelui Esquimos. În urma lor, a emigrat din Asia Centrală și poporul Chukchi, stabilindu-se în bazinul Kolyma și la poalele muntelui Cherschi. Ei dețineau un câine, strămoș al câinelui Husky Siberian. Între aceste două popoare s-au stabilit relații comerciale, s-au efectuat numeroase călătorii cu săniile, ocazii cu care schimbau și echipajele de câini. Husky Siberian și-a menținut integritatea rasei în decursul timpului, mai mult ca ceilalți câini nordici, datorită unei selecționări deosebite, prin castrarea exemplarelor mai puțin reușite și folosirea pentru reproducție numai a exemplarelor frumoase.Husky-ul Siberian este utilizat ca și câine de sanie și participă la concursuri de diferite categorii. Este considerat ca fiind cel mai rapid dintre câinii nordici. În ziua de azi, din păcate, rasa începe să se dividă în două categorii: Husky de sanie, aceștia fiind înalți, supli, cu picioare lungi, și Husky de show care tind să pară mai mici, mai compacți și greoi. Pe lângă performanțele lor dobândite la sanie, acești câini pot fi folosiți în competițiile de Skijoring sau, în cazul în care nu există zăpadă, sania trece la un cărucior metalic, ușor, cu 3 sau 4 roți. Funda?
Scuza-ma dar am intrebat despre beagle... daca stii, stii, daca nu stii, nu stii, si gata... oricum mersi de informare, dar stau la apartament si nu vreau sa chinui un caine, si daca vezi la intrebarea mea, cea la care "ai raspuns" vezi ca nu am intrebat despre alte rase, ci doar despre "beagle" atat ma intereseaza, si nu alte rase, asta imi place
Sunt niste caini minunati! Sunt simpatici, afectuosi si foarte calmi.Necesita rabdare pentru dresare, inrest sun OK!
Am avut si eu acum 3 ani insa a murit...
Beagle sunt caini de vanatoare, gonitori, nu sunt usor de dresat si iubesc spatiile largi. Asta e ce stiu eu despre beagle si ma pricep la caini.
Am un prieten care are beagle si mi-a spus ca este foarte greu sa il dresezi...
daca nu l-ai dresat la momentul potrivit dupa acea nu mai ai ce face cu el face orice vrea
trebuie sa fi drastic si scurt cu el... daca nu reusesti sa faci asta poti apela la un trainer de ala de caini
Beagle-ii sunt foarte simpatici. Problema e ca sunt greu de dresat si incapatanati. O prietena are beagle si cand era mic facea numai pozne prin casa! S-ar putea sa-i treaca cu timpul. Dar am citit intr-o carte ca e foarte greu sa-i faci sa te asculte, dar, in locul tau, m-as interesa de moduri de a -l face pe catelus sa fie ascultator. Pentru a-l face sa invete trebuie sa incepi de cand e foarte mic, altfel nu va intelege. Iti recomand si un dresor, daca iti permiti. Eu am o lupusoara care facea numai prostii prin casa[gaura in canapeeaaaa ]. Am chemat un dresor si intr-o luna sau doua a devenit foarte ascultatoare.
Sper ca te-am ajutat!
O zi buna! :*
UnchiulRamiz întreabă: