Intri in albumul de poze unde vezi toate pozele micutze si vezi ca ai acolo in partea stanga niste lucrurir care scriu asa,, inarcare fotografi, flirt, cele mai reccente fotografi etc...[sunt scrise unu sub altu]si vezi ca o sa fie acolo,, Gestionare fotografi,, si apesi pe el, o sa-ti apara in drapa si pe mijlok pozele tale si in stanga poza pe care o ai pusa de coperta a albumului, o sa dao clik pe poza din cele care ti le arata pe cea care vrei s-o pui ca copoerta de album si ti apasat si ii dia drumu peste poza care tio arata ei ca o ai ca, copoerta de album
Ai inteles?[daca nu imi pare rau eu m-am staduit]
Funda?
Atunci cand incarci o imagine va scrie pe langa imagine Pune imaginea pe coperta albumului, ceva de genul nu imi mai aduc sigur aminte.Dai click iar imaginea va salvata ca poza de album.
Atunci cand bagi o poza noua, deci ti`o arata si scrie "Setare drept coperta de album" trebuie sa gasesti scrie mai sus
Si cred ca poti sa o pui ca si coperta doar atunci cand iti bagi una noua...
Sper ca ai inteles!
Sub poza scrie: seteaza ca...
si tu alegi poza de album.
Uite-te cu atentie. bye
Pai draga dia1699 cand incarci o poza scrie acolo seteaza poza de album sau pune-o la profil si alegi selecteaza poza de album ai inteles? daca nu add claudia_vip9
Pai deschizi albumu si undeva in stanga scrie gestionare fotografii dai acolo si o sa-ti apara pozele si albumu alege o poza si ataseazo pe album si gata! Sper ca ai inteles
тøххynee întreabă:
stylemagazinex întreabă: