| asdfgbhjkl a întrebat:

Hey TPU!
Am o intrebare urgenta.Motanul meu a plecat azi noapte afara pe geam(ca de obicei) dar problema e ca nu s-a mai intors.De obicei dimineata cand ma trezesc il gasesc tot timpul la usa asteptandu-ma sa ma trezesc si sa ii dau de mancare,dar astazi nu a mai facut acelasi lucru si a lispit toata ziua.L-am cautat prin vecini,am intrebat dar nimic, nu l-a vazut nimeni azi.Eu si cu el avem o relatie foarte speciala si sincera sa fiu el pentru mine este ca copilul meu,il iubesc enorm de mult, as face orice pentru el si poate o sa vi se para ridicol dar deja ma ustura ochii de la cat am plans si de abia mai pot vorbi.Asa ca as vrea sa ma ajutati,credeti ca a mers dupa pisici? Daca da, cam in cat timp s-ar putea intoarce? Mie frica sa nu fii ramas inchis printr-un garaj sau ceva.Help me please! :'(

6 răspunsuri:
| George_Focsaneanu_1998 a răspuns:

Stii ca nu suntem magicieni sau ceva de genu ca sa stim unde e motanul tau? Si nu cred ca este cineva pe TPU sau in lume care sa iti raspunda la intrebare.

| Hhwswas a răspuns:

Cauta.l=}

| eviltwinnn a răspuns:

Am avut si eu motan, facea la fel in fiecare vara, isi lua vacanta cu zilele dupa care se intorcea. Are si el nevoile lui, trebuie sa il intelegi laughing))

| AleAlexandraIdk a răspuns:

Am si eu un motan, si a lipsit de acasa 2 luni iar apoi s-a intors,eu si familia mea am crezut ca ori a fosr inchis undeva, cineva sa-l fi prins si sa-l fi pastrat, dar de obicei motanii dupa ce scapa de unde sunt prinsi se intorc, de asteapta-l. Ori e varianta mea, ori e in calduri si a plecat in cautare de pisici.winking

| darrio2007 a răspuns:

Poate si-a gasit fericirea vietii lui.Cand nu va avea ce manca se va intoarce la tine.

| doglover23 a răspuns:

Eu zic ca e plecat la pisici. Si eu am un motan care lipseste cate o saptamana si mereu se intoarce acasa. Daca nu a patit nimic, in cateva zile se intoarce.