| PikaRawrr a întrebat:

Hey TPU.
Ma puteti ajuta cu o chestie
As vrea sa stiu mai multe info despre trupa coreeana SHINee... dar nu legate de varsta membrilor ci info despre concerte si altele...
si daca aveti idee cand vin in romania? fundoi happy

Răspuns Câştigător
| Kesariona a răspuns:

Nu cred ca vor venii in Romania whistling. Sunt o trupa destul de. "mare" pentru tarisoara asta sad. Despre concerte si altele cred ca gasesti pw Wikipedia thinking scrie la Google " SHINee wiki" si ar trebui sa-ti dea thinking Doar ca pe engleza ca`i mai complet big grin.
Nu stiu cate persoane or sa-ti raspunda.Muzica asiatica nu e prea cunoscuta la noi.Incearca asa, poate gasesti big grin. Piisu` happy

8 răspunsuri:
| Kesariona a răspuns:

Si da add la freaxx.kid47. Si mie imi plac asiaticii blushing

| PikaRawrr explică:

Klaus: daca tot vroiai sa iti exprimi asa parerea dc ai facut-o aici.si ce daca am intrebat/... cu e o vorba : incercarea moarte n-are...scuza-mi gandurile pasnice. dar chiar nu aveai motive sa te faci asa de prost gust,,,. vezi-ti de treaba.

| PikaRawrr explică:

@Klaus: da te-am facut de prost gust pentru ca asta esti. daca ai de gand sa te certi... termina.iar ca sa devii mai inteligent in datul raspunsurilor ia exemplu de le ZUKESHIME. macar ea a dat un raspuns trist(pentru mine) dar inteligent.Doamne mare ti-e gadina. :o

| κλάους a răspuns:

Ori ce trupa trebuie sa vina in Romania...hai sa fim seriosi...dece va ganditi ca o trupa coreeana o sa vina in Romania? Scuze dar na, nu m-am putut abtine, acum sunt gata sa primesc Stupid si Nefolositor. Dar: Adevarul doare, stiu, nu trebuie sa imi mai spui!

| κλάους a răspuns:

Sa imi "exprim asa parerea"? Ce intelegi tu prin asta? M-am facut de prost gust? Am spus frumos. Tu ai pus si intrebarea asta: Daca aveti idee cand vin in Romania? Deci? Eu am raspuns frumos.

| κλάους a răspuns:

Hai sa fim seriosi acum draga rockanna. Inainte sa ceri un sfat mai intai du-te pe WWW.GOOGLE.RO sau WWW.BING.COM sau WWW.SEARCH.YAHOO.COM sau WWW.ALTAVISTA.COM si scrie numele trupei...deci? Eu sunt de prost gust? De unde sti? Eu am raspuns fix ca Zukeshime doar ca nu si partea cu wikipedia care cred ca ori ce prost o stie...deci? Da stiu, mare e gradina Doamne, mare si plina de prosti care catalogheaza omul mereu dupa aparitii si dupa UN raspuns. App: Nu am chef sa ma cert, vorbesc frumos (inca).

| Madalina_Mady_1997_LXiL a răspuns:

Eu totusi cred ca vor ajunge si aici. Nu foarte curand, dar sper in continuare. Ei au fost in atatea orase celebre ca Londra, New York, Paris... ar putea sa vina si in Romania macar la Bucuresti daca nu in alt oras.