Un caniche fara pedigree costa pana in 150e pentru ca in ziua de astazi nu este un caine asa cautat,acum se aleg bichonii sau ciobanestii germani, nu vreau sa jignesc pe nimeni dar canisii sunt mult mai frumosi decat bichonii si nu le cade parul, e strict parerea mea!
un exemplar cu pedigree este peste 200e,daca vrei te pot ajuta sa adopti unul,stiu un site cu animale spre donatie de rasa.Un singur dezavantaj la acest lucru este ca nu ai certitudinea cand a fost pus anuntul,nu sti daca cainii sunt bolnavi sau nu,apar pe acel site ca animale gasite,deci au avut un stapan iar catelusii sigur sufera dupa ei,mai bine iti cumperi un pui, totusi daca vrei site-ul, ceremi-l prin mesaj ca sa nu-l fac public la toata lumea...
Un poodel bun, adevarat costa 300 euro sau mai mult.
sunt si la 4-5 milioane, dar nu merita (e posibil sa te alegi cu alta rasa
.
cauta o canisa serioasa si ia un caine cu Pedigree. Esti sigura ca e rasa pura si ai si garantii de sanatate.
Cumpara ziarul Magazin ala albastru si doneaza multi animale de sute de euro gratis fiindca nu isi mai permit sa le intretina si iti iei un pui de acolo cel mai bine si il cresti tu!
Singura chestie pe care o stiu despre pudeli
http://www.youtube.com/watch?v=Ame5DpbfomI
Eu am dat 1 milion numai pentru ca nu sunt asa de scumpi acesti caini dar pana la urma mi-am luat pechinez si ciobanesc caucazian si pechinezu o costat 2 milioane si caucazianu 10 milioane dar acum asa de faini sunt