De fapt un doberman are nevoie de miscare si pentru un apartament este bun un caine mic cum ar fi un bichon sau un chiuaua dar in nici un caz dobeman
Spune-i mamei tale, ca de la un Doberman nu miroase... El are blana foarte scurta, iata de la un ciobanesc german poate sa miroase, caci el are blana lunga si trebuie sa-i faci baie in fiecare zi! Dobermanul nu este asa, plus ca se dreseaza foarte usor, se acomodeaza cu apartamentul repede, iti va fi cel mai bun prieten! Eu m-am convins de asta cand mi-am primit primul Doberman!
Pai poti sa l duci la dresaj PANA CAND FACE 1 AN sau iti iei alt caine Pufos" cum ii place unei fete (din ala mai fitios> gen -pudel) si tot asa il duci la dresaj!
Alice. Stiu cum e! Eu i-am spus mamei ca voi avea grija de el ca Nu va gasi excremente in casa si cel m`ai bine (ca in cazul meu) am avut un mic sprizin de la matusa mea care a convinso pe mama sa ma lase sa il tin in casa!
. MULT NOROC! :*PS:roaga o ruda sa te ajute! cu una care te intelegi bine!
Eu m-am informat, ador cainii si sunt profi, iar pe aia mici nu ii suport, si stiu ca Dobermanii sunt caini care anume se acomodeaza foarte usor cu apartamentul
Pai 1 la mana acesta poate fi stereiziliat si nu mai face copii asa ca mama ta nu mai poate spune nimic de pui sau pipi in casa + Dobermani sunt jucausi si nu-s greu de intretinut intr-un apartament de marime medie, atata timp cat poti sal scoti afara de 3 ORI PE ZI. ( dimineata, pranz si seara )
Si eu sunt in aceiaisi situati imi doresc foarte mult un workshier terrier toy dar m-am nu ma lasa. cand am implinit 11 ani l-am primit si nu stiam dc, am inteles ca l-am primit din cauza ca m-am rugat de ea 4 ani si insfarsit intelesese. mai roag-o in continuare!
Draga Alice, si eu sunt in aceiasi situatie la fel ca tine. Rugaminti peste rugaminti dar in zadar. Eu vreau ceva micut gen yorkshire terrier. M-am gandit si eu ca poate ar trebui sa fac "ceva deosebit" ca sa mi-l cumpere insa daca vei face acest lucru vei primi un "multumesc" sau "buna treaba!" La un moment dat mama a fost de acord cu conditia ca toti din familie sa fie de aceiasi parere. Nu credeam ca atunci cand a spus toti din familie se referea la bunicul si bunica care nu au fost de acord si au spus ca un caine in apartament inseamna miros urat si foarte mult par. Ei bine nici in ziua de azi nu am obtinut ceea ce vroiam insa eu una nu ma voi da batuta chiar daca asta inseamna sa astept pana la facultate, sa ma mut singura si sa imi indeplinesc visul. Iti urez succes cu mama ta si toate cele bune!