| Blossomis a întrebat:

La cateluni pot sa-mi castrez pisicuta? Cine imi zice si mie o perioada asa mai sigura primeste fundita. Apropo:acum are 4 luni

Răspuns Câştigător
| Fantoma_1807 a răspuns:

Dupa virsta de 6 luni o poti steriliza, de regula este recomandat sa o sterilizezi dupa ce intra prima oara in calduri. Eu am stat linistita cu pisica mea pina in jurul virstei de 6 luni, dupa aceea a intrat in calduri si parca nu mai avea stare, miauna tare si mult, si de regula ea nu prea miauna deloc, era mai agitata si atunci i/am luat niste pastile, nu de alta dar ma scotea afara din casa, si asa m/am hotarit sa rezolv problema, am sterilizat/o si ss/a rezolvat, este linistita, altfel din cite ne/a spus medicul la 3 saptamini aveam concert programat. asa ca te sfatuiesc, ca dupa ce intra prima oara in calduri sa nu mai stai, regula este in jurul a 6/8 luni, mai ai putin.

6 răspunsuri:
| shadybaby a răspuns:

Ideal ar fi dupa un an, sau macar peste 6 luni fiindca pana atunci se tot dezvolta, insa consulta un veterinar.

| REXX a răspuns:

As sugera sa nu iti castrezi pisica ca s-ar putea sa se ingrase

| NitrowsDwt a răspuns:

Pisica mea e castrata si nu i s-a intamplat nimic(nu s-a ingrasat).Nu stiu sigur perioada potrivita castrarii pisicilor dar poti merge la medicul veterinar si iti va da toate detaliile. fundita?

| Kiky2 a răspuns:

La 6-7 luni mama mea este veterinara funda?

| cristina107 a răspuns:

4-5 luni

| Amelia94 a răspuns:

Hello.pana in 2 ani poti dar dupa nu.