Mie mi-au murit 2 catei frumosi de o luna si plang in fiecare zi dupa ei.Ei au murit din cauza unui doctor care a venit prea tarziu ca sa le faca o injectie fiindca erau bolnavi de jigodie.Munticel asa il chema pe unul din cateii mei a murit primul deoarece nu mai putea rezista,iar Razvan a luptat pana ce s-a gandit el (asa cred eu) de ce sa mai stau daca fratele meu a murit, stiu ca o sa-mi fie dor de stapanul meu dar trebuie sa fiu cu fratele meu.
Cand iti vine sa plangi te gandesti ca acum nu mai sufera si ca daca mai statea suferea in fiecare zi, dar trebuie sa plangi macar putin ca sa ii arati ca ai iubito si ca merita plansa.Nu vreau funda.
Pai sa nu te mai gandesti la ea ca daca tot te gandesti la ea nu o sa poti uita dar daca te gandesti la altceva uiti sau ia-ti alta
Funda?
Ia-ti alt catel sau daca tii mult la cateaua ta du-te si impaiazo pentru a o avea pentru totdeauna
Incearca sa citesti ceva captivant sau iesi cu prietenii pe afara. NNU sta degeaba, ingroapa-te in activitati.
Pai ai putea sa iti iei alt catelus si sa incerci sa te atasezi de acesta.Asa am procedat si eu sper sa iti fie de ajutor raspunsul meu.
Mai deindata ce tu ai tinut la ea, nu ai cum sa uiti de ea...insa te poti atasa de un alt caine, caruia ii poti pune acelasi nume
Of...îmi pare foarte rău pentru ea
. Poţi să faci lucrurile care-ţi plac şi aşa uiţi de ea.Probabil că te ataşasei mult de ea, dar dacă îţi iei o altă căţeluşă de aceeaşi rasă, te vei ataşa cu timpul.Mult noroc şi condoleanţe!
Toti murim pana la urma. Si cred ca te poti atasa de un alt animalut si mie mi-au murit papagalii si acum am altii si ii iubesc la fel sau poate mai mult
Imi pare rau pentru tine...Dar trebuie sa intelegi ca toti mor la un momentdat Deci acoperate in activitati Joaca-te pe calculator iesi cu prietenii ///Joaca-te in zapada
Am trecut si eu prin acelasi lucru ca tine. singurul lucru care te poate ajuta este un prieten sa te consoleze intr-un fel. dupa ce mi-a trecut mie, bunicul meu mi-a luat o noua catelusa si sunt foarte fericit acum. nu ma mai gandesc la el. nu am apucat s-0 vad inca dar sunt sigur ca e foarte frumoasa, a zis ca seamana cu cel care a murit. mai spun o data, cel mai bine te consoleaza un prieten/a. sper ca te-am m-ai ajutat cu ceva.
Sa fie clar! Niciodata nu vei putea uita de moartea ei deoarece aceasta iti va ramane mereu in inima,daca ai tinut la ea, dar ca sa nu mai fii trista ar trebui sa te gandesti ca nu este vina ta, ca cateaua ta a ajuns intr-o lume mai buna.Stiu cat suferi deoarece acum ceva timp mi-a murit si mie broscuta testoasa si continui sa ma gandesc la ea in fiecare zii.dar ma gandesc ca acolo unde a ajuns ii este mai bine.
Pai,ca sa te simti mai bine, cel mai bun remediu e un plans bun(sa plangi de cate ori iti vine)si cumpara alta catea.crede-ma stiu ce zic, mie mi-au fost omorati cainii de alti caini.
Sa stergi toate pozele cu acea catea din pc, sau alte amintiri. Insa nu se uita asa usor. Imi pare rau.
Stiu exact cum e si`mi pare foarte rau pentru tine mi-a murit un caine si de atunci nu is mai asa cum am fost ia`ti un alt animal si gandeste`te ca catelusa e intr-un loc bun si nu sufera deloc