| eko a întrebat:

Mi-am dus broasca testoasa intr-un lac...credeti ca va supravietui? eu ii dadeam mancarea la gura, ea va fi in stare sa-si procure singura hrana?

Răspuns Câştigător
| SnicK a răspuns:

Nu cred ca ai facut cea mai buna miscare.
Insa ar trebui sa invete.
Desi, cum e vorba, si animalele de la Zoo, daca le duci in jungla (iar ele find nascute in graduba Zoo) nu va avea nici o sansa, e asteptata sa primeasca mancarea.
Ea daca as asa nascut, cu mancarea la gura nu este obisnuita si de fapt NU STIE ce sa faca si cum sa-si procure mancarea.
Mereu cand mai faci asta, incearca sa vorbesti cu cineva, sau chiar sa intrebi pe TPU.
TESTOASA sigur acum e bine, si are mancare pe acolo.

7 răspunsuri:
| florin1979 a răspuns:

Se descurca...la iarna ii va fi mai greu.depinde insa ce manca acasa daca va gasi si in lacul respectiv. nu stiu ce-i dadeai tu sa pape ca n-ai scrishappy

| Rina_2681 a răspuns:

Imi pare rau pentru ea dar nu prea cred ca va fi atit de puternica sa-si caute de mincare singura, ea va astepta sa ii puna cineva mincarea in gura, asa este invatata ea. dar sa speram ca va fi curajoasahappy pa...pa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. daca e broasca de florida, va muri spre anotimpurile reci happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca va supravietui daca ii aduci hrana.si,da.isi procura singura hrana.asta e parerea mea

| Sabin91 a răspuns:

Sr drscurca nu te ingrijora se adapteazawinking

| ღ {кαтαℓуηα} ♥ a răspuns:

Eu una nu cred... imi pare rau satzy sp da daca tzyay dus acolo tzestoasa iatzy adio de la ia nu poti duce un animal domestyk intr-un loc salbatyk nici nu stya unde e saraca tzestoasa

| oana florina a răspuns:

Am si eu 2 testoase si intr-un fel vroiam si eu sa scap de ele. Dar m-am atasat mult. Avand in vedere conditiile in care o tineai (depinde) nu cred ca va trai mult.nu are hrana necesara si caldura. mai ales iarna toamna. ce specie era?