Nu cred ca ai facut cea mai buna miscare.
Insa ar trebui sa invete.
Desi, cum e vorba, si animalele de la Zoo, daca le duci in jungla (iar ele find nascute in graduba Zoo) nu va avea nici o sansa, e asteptata sa primeasca mancarea.
Ea daca as asa nascut, cu mancarea la gura nu este obisnuita si de fapt NU STIE ce sa faca si cum sa-si procure mancarea.
Mereu cand mai faci asta, incearca sa vorbesti cu cineva, sau chiar sa intrebi pe TPU.
TESTOASA sigur acum e bine, si are mancare pe acolo.
Se descurca...la iarna ii va fi mai greu.depinde insa ce manca acasa daca va gasi si in lacul respectiv. nu stiu ce-i dadeai tu sa pape ca n-ai scris
Imi pare rau pentru ea dar nu prea cred ca va fi atit de puternica sa-si caute de mincare singura, ea va astepta sa ii puna cineva mincarea in gura, asa este invatata ea. dar sa speram ca va fi curajoasa
pa...pa...
Eu una nu cred... imi pare rau satzy sp da daca tzyay dus acolo tzestoasa iatzy adio de la ia nu poti duce un animal domestyk intr-un loc salbatyk nici nu stya unde e saraca tzestoasa
Am si eu 2 testoase si intr-un fel vroiam si eu sa scap de ele. Dar m-am atasat mult. Avand in vedere conditiile in care o tineai (depinde) nu cred ca va trai mult.nu are hrana necesara si caldura. mai ales iarna toamna. ce specie era?