Poi cea mai buna solutie ar fi sa te duci sa o dezgropi si sa te prefaci cai vie si sa te porti ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Nu va mai trebui sa o hranesti lucru bun de altfel...O sa observi ca in scurt timp o sa inceapa sa-i creasca parul si unghiile! Apoi va incepe sa slabeasta treptat pana va disparea...dar atunci nu o sa mai suferi pentru ca vei sti ca e alegerea ei.
Sa iti gasesti de lucru, sa fii cat mai mult ocupata ca sa nu te mai gandesti la cateaua aia. Poate ca te-ai atasat de ea, dar sa stii ca toti murim si sunt probleme si mai mari, mult mai mari, atunci ai sa devii isterica? Si animalul acela poate fi inlocuit. Nu mai plange, te consumi aiurea.
Bafta sa o uiti.
Buna iuliamo,
Imi pare rau sa aud asta, dar gandeste-te ca se simte bine in locul in care a ajuns, daca era batrana si bolnava acum nu mai simte suferinta si ea va fi mereu cu tine, in inima ta. Si stii, ea nu te va uita niciodata pentru ca daca tu o iubesti cum ai zis, atunci si ea te iubeste mai presus de orice.
O sa treci mai greu peste asta, ai putea sa iti gasesti ceva sa faci prin casa ca sa mai uiti putin de ea dar va fi mai greu.
Sper sa treci repede peste asta si sa stii ca ea vrea sa te vada zambind. Aminteste-ti de momentele frumoase petrecute cu ea si zambeste-i.
Pa, pa
Cupara-ti alt catelus(pui)dragalas asa prinzi drag de el si cu tipul o sa uiti de mura asta e toti ne ducem si eu am o catelusa bulldog francez syra si cred ca daca i s-ar intampla ceva as proceda la fel succes si nu mai plange
AiEnmaa întreabă:
Alle23 întreabă:
numedadanume întreabă: