anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pisica mea a venit azi cu urechea insangerata... mare parte. A mai venit o data asa, dar cu rana mult mai mica. In primul rand, ce pot sa ii fac eu, in afara sa o duc la medic? Si care credeti ca sunt cauzele posibile pentru care are urechea asa?

Răspuns Câştigător
| Cezar a răspuns:

Este foarte posibil ca a s-au batut, intre ele ( Pisicile ) Sau muscat de urechi!
Este bine sa te duci la un medic veterinar, va stii cel mai bine ce sa faca!
Sau daca nu doresti, pune-i oleaca de spirt, apa oxigenata, si preseaza cu ceva, sau bandajeaza!
Succes!

5 răspunsuri:
| yoo23 a răspuns:

Pisicile se bat foarte des cu alte pisici. Poate asta e motivul, sau poate a prins-o un caine.

| theorizer a răspuns:

E masochista laughing
De fapt motanii ca sa aiba mai multa stabilitate se tin de urechi, asteapta-te la noi membri in familie dancing Totusi ar fi trebuit sa astepte sa se incalzeasca vremea inainte de a se gandi la urmasi, poate e pentru ca ai lasat-o la tv si a vazut buletinul meteo raised eyebrows Cred ca tot medicul are o rezolvare si pentru asta.

| ℬaby a răspuns:

Buna, MiCuSsA DrAgUtSa!

Desigur, e normal, ca orice pisica sa se mai lupte cu alti motani sau alte pisici.

Sfaturi :
- Pe o carpita mai lunga, curata si nefolosita, pune trei stropuri de RIVANOL(Il gasesti in farmacii), si freaca cu putina apasare rana pisicii. O va durea putin, dar ii va mai trece.
- Panseaza-i rana cu o carpa plina cu apa rece. Tine-o in casa, la caldura pentru a nu raci, grav pentru pisici.

O seara buna!winking
Ciao!tongue

| SkaterGirl112 a răspuns:

Eu iti zic ca poate s-a batut cu o alta pisica, si a mea am vazut ca se mai batea cu altele si se muscat si la urechi.Cred ca de asta sangereaza pisica ta. Sper ca te-am ajutat.

| clawdy100 a răspuns:

Eu cred ca s-a batut cu un alt motan/pisica. Si motanul meu vine lovit acasa destul de des iar eu am un sprei cu albastrul de metil cu care il dau. Este foarte folositor si nu este foarte scump (in jur de 10lei). Il gasesti cam pe la toate farmaciile veterinare. Sper ca te-am ajutat!
Sanatate pisicutei:*