Uite, acum eu postez mesajul, mai jos o să-ţi apară o medalie portocalie unde scrie I, apasă pe ea, şi, mulţumesc pentru fundă
Dupa ce citesti mesajul meu, uita-te in partea dreapta si o sa vezi desenata o funda (o cocarda, de fapt) de culoare gri. Da click pe ea. Multumesc!
In momentul in care primesti raspunsul, daca pui mose-ul pe el in partea dreapta iti va aparea o funda gri daca dai click funda se va face portocalie si asta inseamna ca ai oferit fundita.
Buna!
In dreapta raspunsului meu, vei vedea o... funda portocalie pe care e scrisa cifra 1. Click pe ea si ai acordat funda! Poti selecta si felul in care consideri ca e raspunsul adica inteligent folositor etc. Poti alege mai multe optiuni.
Succes!
Bine ai venit!
Atunci cand pui o intrebare, in dreptul fiecarui raspuns primit este o funda gri... daca apesi pe ea se face portocalie...asa dai funda, adica alegi raspunsul castigator
!
Pai iti arata o funda in dreapta la sfirsitul raspunsului si care scrii declara raspunsul cistigator si ai klick pe ia si dai funda! inciarca sa-mi dai mie
sper ca ai Intel; es
In dreapta fiecarui raspuns este o medalie gri. apas-o pe cea care este in dreptul raspunsului care il consideri castigator si apoi apasa ok. sper ca te-am ajutat
E foarte simplu sa dai funda.Cand un utilizator iti raspunde la intrebare apare declara raspunsul castigator langa intrebare si apare o fundita cu locul 1.Care crezi tu ca e cel mai bun raspun sa ii dai funda.
Pai vezi ca atunci cand pui o intrebare si iti raspunnde cineva cu un raspuns corect vezi ca atunci cand pui masul( nu dai click ) iti apare in dreapta o funda si dai click pe ea :d
Sau na vezi ca e in dreapta fiecarui raspuns o funda si sub ea scrie : "declara raspunsul castigator " na pe aia dai
Trebuie sa obtii o funda prin raspunsul tau la altii care spun ca ofera funde apoi dupa ce pui tu o intrebare ( si ai funda) poti da o funda la cel ce iti raspunde la intrebare.
De exemplu raspunzi la cineva, obtii 1 funda, si apoi dai click pe " Intrebarile mele " dai click pe intrebarea aceasta si apoi dai Acorda funda din dreptul numelui meu ![]()
Bafta