Sa nu mai dai in el in halul ala - cainele nu uita - poarta-te frumos cu el - iubeste-l - cainele simte ca iti pare rau - vorbeste mult cu el - sper ca nu ai rupt ceva in el saracul
Bietul caine. Chiar nu meriti sa ai un animal. Mi-ar placea sa ti-o iei si tu, la fel de teapan de la cineva, dupa care sa iesiti la joaca. Ti-as spune "animalule!", dar ar fi o mare jignire pentru orice patruped.
Esti tampit, eu dacas fi in locul tau mas spanzura cum sati bati cainele in halul asta dar pentru ca mi mila de saracu caine iti dau niste sfaturi.In primul rand incearca sa te apropi de el si sa ii recastigi increderea, mangaiel se arata-i cal iubesti daca nu merge si nu mananca canele tau a belito ori pleaca de acasa. Sper sati rascumperi greseala.
No sa ma leg de comportamentul tau dar a fost total neadecvat ...bine in primul rand acordai atentie jocaTE CU EL (AI GRIJA SA NU TE MUSTE) si apoi asigurate ca nu l-ai ranit pe undeva dupa ce iai castigat increderea (nu cred ca iti va fi usor) iai labutele pe rand si verifica sa nul doara PS data vitoare cand mai roade ceva doar ceartal sau dai peste bot ( da nu tare ) dupa un timp isi va da seama ca greseste, BAFTA;-)
Oamenilor hoo ca nu are nimica ca vrea sa se joaca cu mine doar i-am tras o palma la fund si atat... gata hoo cum dq sa-mi bag cainele cal iubesc
Baa cainele n-are nimic i-am dat doar o palma la fund si gata acum neam jucat ***
)
Esti nebun.
cum sa faci asta cainelui tau?! o sa iti para rau... am avut si eu iepure am facut la fel ca tine si mi-a murit. oricum sa nu mai faci asa.bafta
Deci nu meriti un caine! Daca mi-ar fi ros si telefonul, orice, nu l-as fi batut pe a meu niciodata, om fara suflet! Labradorii sunt sufletisti! Te credea stapan, iar tu l-ai batut! Cum am zis, nu meriti un caine, mai ales un labrador!
Sa nu-i mai spui lui niciodata animal.cand o sati treaca cuvantul asta prin minte.sati spui tu in mint " ce animal sunt" doamne ce om...
Cainii au si ei suflet, nu ca tine, care chiar poti fii numit un salbatic. Cum sa faci asta unei fiinte. Vezi ca sunt gloante, mai nou si la Real, ia-ti un deagle si impuscate mah cretinule.