Ceau
Studiez medicina veterinara:
In niciun caz sa nu ii dai pastile, si nu as recomanda sa o duci la imperecheat pana la 1 an jumate.Perioada aceasta de calduri va trece. Daca vrei o poti castra dar atunci nu va mai putea face pui.
Deci, in niciun caz nu-i da nici-o pastila.
Succes si O zi placuta!
Pai daca stai la bloc nu o mai plimba timp de 2-3 sap. daca la casa la fel.nu ii da pastile. cel mai bine e sa o imperechezi dupa un an fiindca la un an sau mai devreme e prea copilaroasa.in a treia sau a patra data cand intra in calduri sa o imperechezi. dar nu o castra daca vrei pui.
sper ca te-am ajutat!
pa pa!
Ei bine daca ii dai psatile, risti atunci la urmatoarea imperechere (daca se va intampla) ca acele pastile sa ii faca rau si sa nu nasca puii (un fel de avort)
) am patit-o cu cainele meu
Nu o castra la varsta asta. In nici un caz. Femelele sunt problematice la castrare oricum.
Imperecheaz-o, evident. Lasa pastilele. Tie ti-ai da pastile?
Nu distruge catelu cu pastile
imperecheazo
da nu acum:* la 1 an si ceva e mai bine. Dar daca nu vrei sa aive pui mai bine de cat pastilele e sa o castrezi :*. sper ca te-am ajutat
Ai putea sa o imperechezi si sa vinzi puii.Eu sincer nu i-as da pastile, e un biet animal
. Sau eventual sa tii un pui si restul sa ii vinzi, nu cred ca atunci cand mergi pe strada cu ea in lesa(daca o ti in lesa)sau fara lesa si vede un mascul si incepe sa fuga dupa el ti-ar convenii...Verisoara mea a patit asta, dar a gasit catelusa repede, din fericire.
Pai si eu am o catelusa Bichon havanese nu ii da pastilele decat daca face numai prostii te deranjeaza....Necesar as fi sa o dai la imperecheat la varsta de 1 an si jumatate! Asta am facut si eu dar daca nu ti se pare matura dao la 2 ani
Si daca stai de vorba cu... o colega in parc sau stiu eu ce si o ai si pe ea sa fii mereu cu ochii pe ea deoarece daca vine un caine mare ea s-ar putea sa il accepte si chiar daca nu o face cainele o va tine cu labele iar ea s-ar putea sa moara:o pentru ca daca un caine mare se imperecheaza cu una mica ea poate sa moara i-s-a intamplat si unei prietene.Succes sper ca te-am ajutat funda:d?
Nu poti sa o imperechezi la zece luni. e muult prea mica. daca vrei sa i opresti caldurile o sterilizezi. daca nu atunci o suporti asa pana ii trece. se imperecheaza de la doi ani in sus
UnchiulRamiz întreabă: