| Elly_1239 a întrebat:

Ma puteti ajuta si pe mine? Am 2 perusi :X:X:X riky sta pe deget e fff. calm sh dulce :X:X in schimb kokolina zici cai din padure! se sperie cand te aproprii de ea.si altele.cum pot s-o fac sa se mai calmeze putin?

Răspuns Câştigător
| Ellena_7672 a răspuns:

Sh ai mei sunt asa. straight face Si am 5.
Poi la mine nu puteam sa le fac nimic pentru ca nu au fost invatati cu mine de mici.
Am zis s ii las in pace si sa nu ii "supar", adica sa nu bag mereu mana la ei si sa il oblig sa se puna pe mana mea.
Depinde de fiecare papagal. Poate ai tai sunt altfel. De exemplu daca cel mai salbatic te vede tot timpul ca te joci cu celalalt o sa i se faca "ciuda"laughing si cu timpul o sa vrea sa se joace cu tine.happy

4 răspunsuri:
| BoomBoomToxic a răspuns:

Asa sunt si papagali mei. Daca sunt micuti mai ai o speranta ca poti sa-l imblanzesti. Obliga-l sa stea pe deget si incearca sa-l faci sa inteleaga ca tu esti seful! Altfel nu o sa reusesti! Un papagal de-al meu a murit! stii de ce? Pentru ca am facut ce a facut si ellena si a murit de singuratate! Nu te sfatuiesc sa lasi timpu sa treaca!

| Ellena_7672 a răspuns:

@sonya : Poi am 5. oh go on
Eu stiu ca papagalii nu tii iei doar 1 straight face
Normal e sa fie perechewinking
Sh atunci nu o sa moara de singuratate
Daca nu ai vazut bine intrebare problema ta
winking

| selly_9145 a răspuns:

Si eu am un papagal si este tot la fel de sperios.Cred ca singurul lucru pe care poti sa il faci este sa vorbesti cu ea.Si sa incerci incet incet sa o scoti din colivie si sa o tii langa tine, poate se va acomoda! SUCCES!

| SmileyGirl_9293 a răspuns:

Intra aici si afla cum sa o inblanzesti:
http://www.latifa.ro/pasari/papagali/dresaj/cum-sa-dresam-perusii
sper sa te ajute si te rooog vot!