Al meu a avut probleme mari de comportament la inceput dar cu rabdare si fermitate am trecut peste toate problemele.Iti fac o listuta:
-mi-a ros cablul la net de 3 ori
-nu mai folosesc papuci de casa
iar adidasii pantofii si restul stau in dulapuri.
-mobila am observat din timp ca o roade si am pufait-o cu otet(dupa cum stii e amar si nu mai da cu gura la mobila)
-de la 3 luni musca asa ca l-am invatat ca nu are voie sa muste "mana care il hraneste" mai exact m-am dat cu unt inghetat pe maini ori de cate ori era vorba sa ma joc cu el
-tragea din lesa dar cu timpul l-am invatat ca nu "poate" (inca un amanunt:daca ii iei lesa de aia care se extinde e naspa rau de tot; cele mai bune sunt acelea gen lant cu "maner" de piele sau normale numai de alea care se extind sa nu ii iei)
-cu facutu afara a fost mai greu la inceput, al meu fiind mascul odata cu maturizarea a invatat ca trebuie sa isi marcheze teritoriul afara; ca o precautie ai putea sa il inveti sa faca la scurgere in baie in caz ca nu esti acasa el stie unde sa se duca![]()
Si cam atat daca vrei sa iti explic cum sa il controlezi cand iesiti afara imi lasi un mesaj privat. Funda si sper ca te-am ajutat!