| AlbertPanel a întrebat:

Am un Shih-Tzu de 1 an si i-am dat boabe Chappi, ii plac foarte mult si sunt si ieftine
Imi recoandati sa continui cu aceste boabe, din parerea mea sunt bune si hranitoare

Răspuns Câştigător
| LoveDee03 a răspuns:

Inseamna ca ii poti lasa Chappi,sunt bune pentru caini,iar daca lui ii plac este perfect,o sa incerc si catelului meu sa ii dau Chappi sa vedem cum se prezinta, daca nu are probleme datorita acestei mancari ar trebui sa i-o lasi, succes!

| AlbertPanel explică (pentru LoveDee03):

Pai nevioa cea mare a iesit bine, ii plac si i le las...cainelui tau sper sa ii placa happy te scoti la bani,, aa da si de la mine ai Fundita sa imi accepti prietenia

8 răspunsuri:
| LoveDee03 a răspuns:

Buna,am si eu un Shih-tzu tot de un an,eu ii dau Royal Canin,sunt cele mai bune si mai recomandate de medicii veterinari,sunt bune si Chappi poti incerca sa ii dai si Royal Canin,dar sa nu ii ei mult sa vezi daca ii plac, usoara schimbarea ca se pot strica la stomac daca schimbarea este brusca, succes!

| AlbertPanel explică (pentru LoveDee03):

I-am dat si royal canin exigent, dar sunt foarte scumpe si nici nu prea manaca, mananca doar daca ii amestec cu conserva, asa chappi mananca fara nimic

| freakazoid a răspuns:

Sunt bune? Dar ce le-ai gustat?

| AlbertPanel explică (pentru freakazoid):

Da le-am gustat probleme?

| freakazoid a răspuns (pentru AlbertPanel):

Absolut nici una. Si ca sa-ti raspund si la intrebare, se zice ca cele mai bune mancaruri pentru animale sunt cele de la Hill's si cele de la Purina. Dar si mai bine ar fi sa stai sa-i gatesti cainelui tau pe baza unor ratii bine intocmite, dar cine naiba are timp de asa ceva? laughing

| Kira22 a răspuns:

Chappi nu stiu daca sunt buni, eu am aflat pe net ca pedigree e facut din animale moarte si sange, eu ii dau cainelui meu royal canin.

| yynuta a răspuns:

Lavi99lavi ce ai mancat stricat? o porcarie mai mare nu am mai auzit