| Emi_3041 a întrebat:

Salutare, TPU! happy Perusului meu ii place iarba. Este OK sa-i dau din cand in cand? Am incercat cu fructe si nu prea se atinge de ele.

Răspuns Câştigător
| aL3cs a răspuns:

Poti sa ii dai si iarba,dar sa nu ii dai frunze de la flori sau sa nu ii lasi cusca langa flori sa manance ei, unele frunze de flori au o substanta otravitoare perusilor (mie mi-au murit doi din cauza asta).mai bine ii dai salata verde, de aia mananca sigur

10 răspunsuri:
| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Nu are nimic daca ii dai iarba, dar cauta si tu pe net sa ai grija sa nu ii dai ceva otravitor. Sunt multe plante care pentru ei sunt otravitoare. Daca nu gasesti pe net. intreaba un veterinar. El sigur va sti, sau poti cumpara de la veterinar iarba sau ceva de genu. Cred ca exsista asa ceva.

| RoxxuInna a răspuns:

Nu are nimic daca ii dai iarba, dar incearca cu patrunjel sau cu morcov de exemplu...perusii nu prea sunt cu fructele
Eu ii dau perusei mele morcov si patrunjelbig grin

| mihaelapisica a răspuns:

Buna si eu am un perus!
Sa sti ca perusului mic sau pe numele lui"Melopsittacus undulatus" ar trebui hranic numai cu fructe uscate, insa la maturitate femelele trebuie hranite cu iarba umeda, iar la masculi putine seminte.Un perus poate trai pana la 10 ani, iar din ce i ce mai mult trebuie hraniti.Perusul meu bea multa apa pe zi si creste f repede. Daca vrei mai multe informati : http://www.blog.petz.ro/perusi-totul-despre-ei/
Te rog mult funditaaaaaaaa, te rogggggg!

| Orbithh a răspuns:

Roxiii03 scuze dar ea vorbeste depre un perus nu desper papagalilaughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughing)laughinglaughinghappylaughing

| Roxiii03 a răspuns:

Nu stiu de iarba dar este la magazinele de animale un fel de os pentru papagali.si perusului meu i-am cumparat si este foarte bun...si mi se pare super ok big grin

| WhiteWolf7 a răspuns:

Lasal si la iarba da mai usor cu cocaina ca nu-i prea sanatoasa.Las-l la hasis, marijoana, d-astea.

| WhiteWolf7 a răspuns:

Mi-am dat seama doar ca de-abia iesisem de pe TriviaAmuzante si cum ti-am vazut intrebarea ma bufnit rasu si nu m-am putut abtine sa nu-ti raspund asa.Scuze.

| Emi_3041 explică:

MetalNeverDie, eu nu vorbesc despre iarba de aia big grin

| BlogPets a răspuns:

Salut! Esti iubitor de animale, in special de pasari? Daca da, acceseaza pagina de blog http://bloggpets.wordpress.com/ unde poti gasi foarte multe informatii legate de aceste minunate vietati, dar si un loc unde poti pune intrebari legate de sanatatea lor etc. la care ti se va raspunde in scurt timp. Va asteptam!

Legat de intrebarea ta, eu te sfatuiesc sa nu ii dai iarba.

| robytare a răspuns:

Dai tot iarba rolling on the floor

Întrebări similare