| NykuMjFan a întrebat:

Salutare
ziceti-mi si mie niste sfaturi despre ingrijirea hamsterilor pitici.
Am 3 hamsteruti, ii itn intr-o cusca improvizata (un bidon de 5-6 litrii taiat pe sus), le-am pus rumegusa dala mara (talas) cam vreo 3 degete si se simt minunat. Leam pus niste servetele si tampoane de demachiat de la mama si si-au facut cuib. Mancare si apa le pun in 2 capacele de sticla. Am auzit ca nu mananca foarte mult. Ziceti-mi zi mie ce mai pot sa le pun la "bidon" laughing din ce sa improvizez? adica vroiam sa le pun niste tuburi de hartie sa se plimbe dar mi-e ca le rod. Da-timi si mie niste sfaturi pentru ingrijirea lor, in afara de curaterea custii ca stiu cum trebui. Dau fundita celui mai frumos raspuns care respecte si semnele de punctuatie si ortagrafia.

Răspuns Câştigător
| stefii_5001 a răspuns:

Si eu am doi hamsteri, dar ii tin in cusca.Nici eu nu am cusca de hamsteri,dar am cusca de papagali. Poti sa le pui tuburi de hartie,chiar daca le rod,nu le inghit si se joaca.Dar mi se pare mic "bidonul",ei trebuie sa aiba spatiu sa se joace,sa se plimbe. Poti sa le pui si niste mingiute sa le invarta, dar poti sa le cumperi bile in care sa ii bagi ca sa se joace prin casa. Si chiar daca le pui mancare in capacel o sa o verse ca ei nu stiu care e treaba si e o joaca pentru ei. Si poti sa le improvizezi o rotita, sa dai gaura in "bidon" si o sa insurubezi.

2 răspunsuri:
| NykuMjFan explică:

Multumesc pentru raspuns happy
mersi (la faza cu sa-ti traiasca)
acu... sunt mici, foarte mici cred ca nu au mai mult de o saptamana si vad ca s-au acomodat.
Oricum multumesc mult

| killmesoftly a răspuns:

Pei in primul rand si eu am avut hamsteri (5)si nu le dadeam apa decat foarte rar ca asa mi-a zis tipul de la magazin.Le-am pus si eu role de la hartie igienica si intr-adevar o rod insa nu este o problema.Rumegusul trebuie schimbat in fiecarezi.Mananca morcovi, salata, brocoli etc.Eu le dadeam mai mult morcovi si salata.Ca jucarii poti sa le cumperi o rotita pe care sa se plimbe ca le place foarte mult sau un tub de plastic in genul aceluia de hartie igienica(trec prin el). Cred ca bidonul de care spui tu este cam mic si ca ar trebui sa le iei o cusca mai mare.Cam ata am avut de spus, sa-ti traiasca
P.S.s-ar putea sa-ti faca o groaza de pui daca ai si femele si masculi.Eu asa am avut si mi-au facut 7 pui, plus ca se mananca intre ei.Eu de aia i-am dat.