Toshiba Satellite sau assus
depinde ce vr u acum nah.
sunt bune toate sa iti iei cu vr 3 gb de rami daca il iei cu procesor de 3. 2 daca gasesti
Http://www.emag.ro/......ook_laptop
acesta e un site de pe care poti cumpara telefoane, calculatoare, laptop-uri etc. si vei vedea ce pret au aceste laptop-uri.cred ca vei avea din ce alege.
Luvaglio(laptopul de un miliom de dolari), laptopul Orkin(laptopul care se impatureste), EDSSKN(laptopul cu doua monitoare), HP girly(laptopul pentru fete, Canova(laptopul cu 2 monitoare si 2 tastaturi). Aceste laptopuri sunt in topul celor mai tari 10 laptopuri si sunt foarte performante.
Eu am un Acer Extensa 5230E si este foarte bun:D http://www.google.ro/......tp?/imgres r:5, s:0
Salut!
Cele mai performante sunt acelea cu marca Appel, cu marul, dar stiu ca si Dell sunt foarte bune, eu de acela am, si ti-l recomand, si sincer Appel mi se pare o firma americana, care...nu merita, eu zic ca Dell este foarte performant, dar poti sa intrebi la magazin, acolo iti pot da mai multe informati!
Bafta!
Pa, pa.
Pai sunt multe din care sa alegi dar cel cu windous-ul mai mare este laptop-ul DELL
AsgaardSephiroth întreabă: