| bibubibucilescutascescu a întrebat:

Spuneti-mi modele de laptop-uri care sa fie destul de performante.

Răspuns Câştigător
| Cjay a răspuns:

Toshiba Satellite sau assus
depinde ce vr u acum nah.
sunt bune toate sa iti iei cu vr 3 gb de rami daca il iei cu procesor de 3. 2 daca gasesti

6 răspunsuri:
| Dubbs a răspuns:

Http://www.emag.ro/......ook_laptop
acesta e un site de pe care poti cumpara telefoane, calculatoare, laptop-uri etc. si vei vedea ce pret au aceste laptop-uri.cred ca vei avea din ce alege.

| SunnyDay79 a răspuns:

Luvaglio(laptopul de un miliom de dolari), laptopul Orkin(laptopul care se impatureste), EDSSKN(laptopul cu doua monitoare), HP girly(laptopul pentru fete, Canova(laptopul cu 2 monitoare si 2 tastaturi). Aceste laptopuri sunt in topul celor mai tari 10 laptopuri si sunt foarte performante.

| Cjay a răspuns:

De obicei cele mai bune sunt de la Apple

| Kqzu97 a răspuns:

Eu am un Acer Extensa 5230E si este foarte bun:D http://www.google.ro/......tp?/imgres r:5, s:0

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!

Cele mai performante sunt acelea cu marca Appel, cu marul, dar stiu ca si Dell sunt foarte bune, eu de acela am, si ti-l recomand, si sincer Appel mi se pare o firma americana, care...nu merita, eu zic ca Dell este foarte performant, dar poti sa intrebi la magazin, acolo iti pot da mai multe informati!

Bafta!

Pa, pa.

| deeadragutzaa a răspuns:

Pai sunt multe din care sa alegi dar cel cu windous-ul mai mare este laptop-ul DELL