| LaraDot a întrebat:

Spuneti-mi si mie niste activitati de facut in casa in afara de calculator...(electronice) ceva care sa faci din inspiratie. Funda +vot.

17 răspunsuri:
| TheBestAndreea98 a răspuns:

Pai poti sa faci exercitii sau cel mai bine decat sa stai in casa e sa te duci afara si sa iti chemi prietenele sa va jucati volei...etc.

| Dextro a răspuns:

Pai poti sa dansezi dnb, sa faci bratari, sa desenezi, km asta fc eu de obicei big grin sper ca te-am ajutatbig grin

| nikol a răspuns:

Pai ai putea sa iti chemi prietenele sa doarma la tine.sa va distati impreuna sa jucati jocuri sa va dezvaluiti secretele...sunt multe chestii care le poti face cu prietenele dar singura nu prea poti sa faci nimic.

| Ariannna a răspuns:

Să pictezi,să găteşti,să faci o prăjitură,să îţi faci curat în cameră,să îţi faci curat la haine,să citeşti,să împleteşti brăţări,să îţi scrii în jurnal sau să îţi faci unul,să faci un portofoliu cu poze cu prietenle tale şi amintiri,dansează, cântă, fă nişte exerciţii la matematică sau română happy!

| dolcEE a răspuns:

Buna :*, poti citi carti ( sunt multe carti interesante, deloc plictisitoare de aventura...magie,horror) Sa Gatesti laughing, Sa faci puzzle-uri cu orase mari...este mult de munca dar e tare.

| piticoth a răspuns:

Hey big grin
Pai ai putea sa thinking :
-Sa faci sport, gimnastica big grin.
-Sa faci poze.
-Dansezi.
-Citeste.
-Ia retsete de pe net` si fa.ti prajithuri. :X
-Deseneaza
-Fa curat in dulapul de haine,la produsele cosmetice, la instrumentele de manichiura/pedichiura, oje etc.
-Uda florile
-Fa.ti un oracol happy
-Uita.te la nisthe filmebatting eyelashes

Cam atat. big grin Sper ca ti.am fost de ajutor kiss!

| whiplasher a răspuns:

Canta la clape sau da drumu' la muzica si sari coarda. Dupa juma' de ora de sarit coarda iti piere chefu de orice activitate si te simti bine, plus ca te si mentii bine. smug Daca stai la etaj, arunca cu pungi cu apa jos, e foarte tare laughing

| Miru2004 a răspuns:

Joaca jocuri, citeste, deseneaza

| OriginalAngel99 a răspuns:

Poti sa iti inviti pietenele acasa, sa va faceti un fan-club, sa va faceti bratarile prieteniei, faceti impreuna colaje [ex: ia poze sau postere cu vedeta voastra preferata si lipeste pe un carton], sau ai putea sa iti confectzionezi propriile bijuterii dupa gustul tau, poti chiar sa faci impreuna cu prietenele tale poze traznite alb-negu sau in alte culori, in diferite pozitii si in diferite locatzii. Sunt multe de facut in timpul liber, totul depinde de imaginatzie!winking

| HubaBubba a răspuns:

Poti sa faci bratari,sa desenzi,sa asculti muzica,sa te joci cu animalutul tau de casa(daca ai), sa chem pe cineva la tine, sa faci graffiti pe hartiee...happy

| Dreamz a răspuns:

Depinde ceea ce iti place tie sa faci. sa desenezi, sau daca iti place muzica, poti sa-ti iei o chitara sau altceva.
daca nu, gandeste-te sa-ti iei o planta, oricare-ti place tie mai mult(orhidee, trandafir, margareta etc.)si cumpara o vaza normala de la un magazin, pe care apoi sa o decorezi tu cu acuarele, abtipilduri, orice -ti doreste inima si ingrijeste-le zi de zi.
daca nu prea esti buna in ale gradinaritului, atunci probabil iti place sa gatesti.iti poti ocupa ziua cu orice mancare-ti place tie cel mai mult(peste, paste cu carne sau cu branza, prajituri de casa etc.).
daca iubesti animalele, atunci roaga-ti parintii sa-ti ia un animalut mic(daca preferi cainii, te sfatuiesc sa-ti iei unul de talie mica, cum ar fi bichonul daca stai la bloc) si omoara-ti cu el tot timpul, dar asigurandu-ti parintii ca-l vei ingriji zilnic. iesi cu el la plimbare, il piepteni, ii faci dus, il maingai, ii dai de mancare si cu siguranta il iubesti.
MULT SUCCEShappy

| Deea_2679 a răspuns:

Citeste, picteaza, fa ordine, cheama un(o) prieten(a) acasa

| MyBrokenHeart a răspuns:

Depinde si de catzi ani ai! Si de caracterul tau.Ei uite eu sunt mai spontana. Cand stau in casa si nu am chef de calc si alte chesti ma apuc sa cites si pe urma sa fac rime eu... sau ma joc remi sau dansez,desenez,fac bratari,gatesc,asortez haine,chem prieteni, faci haine, poti fi chiar si creativa din hainele vechi si uzate de exemplu blugi ii poti freca usor cu razatoarea si sa il tai in diferite forme, sa te distrezi...

| just_2946 a răspuns:

Poti gasimulte activitati distractive ...pe langa calculator.
de ex: poti sa iei niste haine mai vechi si sa le adaugi putin din stilul tau.
sa citesti o carte{ nu prea distractiv dar merge}
sa compui ceva{ orice}
sa inventezi noi combinati de machiaj si sa le dai nume ciudate{ pe care sa le impartasesti prietenelor}
sa citesti noile barfe {:*}
sau sa inviti cateva prietene sa va faceti de cap...
sper ca te-am ajutat...happy :*

| vally12 a răspuns:

Pai chiar nu stiu...sa ii ajuti pe parintii tai la treaba? Sau sa-ti faci curat in camera...sry dar chiar nu stiu.

| LillyLilly a răspuns:

Pai poti citi desena sa te duci sa te plimbi cu prieteni joaca-te cu animalul tau fundabig grin

| Capshunik_1054 a răspuns:

Sunt multe lucruri de facut de ex poti sa dansezi, dansul e ff distractiv si in acelasi timp faci sport, poti sa desenezi, sa pictezi sau sa incerci retete delicioase pe care sa le prepari.Totul depinde de tine.:*