Buna...
Crezi ca ar fi bine sa ai tot ce`mi apartine dar vezi tu draga mea.si daca le-ai avea ar fi doar pentru o zi fiindca le-ai pierde prin felul tau prostesc de`a fi
si va veni ziua aceea cand o sa vezi ca am dreptate
cand tu nu vei avea nimic desii eu voi avea de toate
ia`mi tot ce vrei tot ce vezi in fata ochilor mei
ia`mi tot ce vrei darga mea pentru ca numai asa vei vedea ce inseamna sa ai o viata![]()
Ioanaw da' ce a zic mistik? Mie mi se par niste statusuri destul de bune, spre deosebire de tine. "cunoscatori de limba romana" ce greseala a facut? Totul este scris foarte bine. Nu te mai lua de alticineva daca nu ai motive.
Nu cred ca trebuie sa-ti arati furia in fata tuturor(punand la status)
Daca o ignori o sa fie mai bine
Dar sti ce? eu am ajutat prin ceva nu vad ce rost are sa comentezi? atata tmp cat tu nu faci nimic decat sa imi faci mie observatii? Si vorbim despre ce, despre lumea internetului unde cuvintele toate se scriu gresit cu intentie iar greseala mea presupun ca te-a afectat asa de mult incat vai! oare ce o sa ne facem unde se va duce Romania daca toata lumea greseste de parca ar fi om fara sa greseasca... scuza`ma ca am gresit Perfectiunea voastra
Ce noroc ca sfaturile cele mai bune vin exact de la cei mai buni,priceputi, ingenuosi, abili cunoscatori de limba romana(mistikk).
"va veni ziua aceea", cand corect e de fapt "va veni".Nu credeam ca e necesar sa arat cu degetul spre greseala.
Mistikk, nu prea văd sclipiri de inteligenţă în această mare lume a internetului, unde cuvintele "se scriu greşit cu intenţie". Care e scopul acestui mod dezorganizat de a scrie? Nu ne mai putem exprima normal? Nu putem arăta, măcar prin limbaj, că suntem măcar cu puţin mai răsăriţi decât aceia care n-au nicio tangenţă cu regulile gramaticale?
Nu spun asta cu răutate, dar nu-mi place să văd că din ce în ce mai mulţi tineri români nu-şi cunosc măcar propria limbă.
Greşeala ta e, în orice caz, minoră, reparabilă, iar dacă vei ţine cont de sfatul Ioaneiw şi nu o mai vei repeta, tot tu vei ieşi în câştig. Nu te mai supăra atunci când cineva te corectează, pentru că nimeni nu s-a născut învăţat şi nu le putem şti pe toate. Important e ca dintr-o experienţă de acest gen să înveţi ceva nou şi folositor ţie!